Hrstková je dobrá. A hustá. I docela luxusní, protože je v ní všechno. Taky milujeme bílou zelňačku. K ní šťouchané brambory s cibulkou a máslem zvlášť na mističku a přidávat si do té polévky. Zahuštěná bramboračka. Hodně brambor, koř.zeleniny a hub. Hříbkový krém ze sušených hřibů a se smetanou. Cuketová krémová smetanová se sýrem s modrou plísní. Kaldoun a v něm plno drůbků. "Prdelačka" - hustá a luxusní krví a kroupami. Dršťková - tu miluju. Hóóódně drštěk. Vývar s knedlíčkama. Z ovesných vloček a zeleniny. Rybí - tu dělám fakt hustou a luxusní. Hodně rybího masa a vnitřností + zelenina, krutónky. Pórková.Tam může být i sýr a smetana. Základ hustého a luxusního je : Všeho hodně.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.