| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Vaření a pečení

15.5.2019 18:52:48 Bouřka

Re: Chleba

Tak se směsí zkušenost nemám, ale asi bych ho pekla jako jakýkoliv jiný. Sázím do rozpálené, co to dá (v mém případě asi 250), po 10 minutách stahuju na 200 a dopékám cca 30-40-50 minut, podle velikosti a situace (upečený zní na poklep dutě, klepu ze spodu). Někdo stahuje postupně na několik kroků po cca 180. Sázet je lepší na něco, co drží teplo, plech je poměrně tenký a moc se ochladí. Mně to na něm dost praskalo, ale vydržela jsem s ním poměrně dlouho. Teď mám pizza kámen. Jestli máš nějaký silnější hrnec (ideál litina), co může do trouby klidně použij ten, případně i s pokličkou na začátku, pak se sundavá. Někdo peče i ve skle, ale postup nevím. Pokud si nejsi jistá, jestli ti chleba udrží tvar, tak je taky lepší dát ho do něčeho, co ho podrží.
Odpovědět
Průběh diskuze (6 názorů)
Chleba  15.5.2019 17:17
*Re: Chleba Bouřka 15.5.2019 18:52
**Re: Chleba  15.5.2019 21:9
***Re: Chleba Bouřka 15.5.2019 22:46
****Re: Chleba Majákova 16.5.2019 18:0
*****Re: Chleba neznámá 16.5.2019 18:16

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.