| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Vaření a pečení

30.4.2019 9:05:57 Kopřiva Dvoudomá

Pařížská šlehačka

Prosím pěkně, včera jsem si rozehřála 90 g čokolády v 200 ml šlehačky, že to dneska vyšlehám elektrickým šlehačem (tyčový mixér s metlou) na náplň do dortu.

Nojo, ale jak poznám, že je to vyšlehaný? Ono to neteče už ani nevyšlehaný, že, jak je v tom ta čokoláda. Bojím se, abych to nepřešlehala a neměla z toho čokomáslo. Má to třeba nějak zvětšit objem?

Já jsem vždycky používala jen ganache, tohleto né. A to budu ještě dávat navrch druhej krém a potahovat marcipánem, PB, na co jsem se to nechala ukecat! Dorty nejsou moje parketa.
Díky za radu.
Odpovědět
Průběh diskuze (8 názorů)
Téma: Pařížská šlehačka Kopřiva Dvoudomá 30.4.2019 9:5
*Re: Pařížská šlehačka Kopřiva Dvoudomá 30.4.2019 9:49
**Re: Pařížská šlehačka wer 30.4.2019 11:39
*Re: Pařížská šlehačka Lenka Pražanda 30.4.2019 12:12
**Re: Pařížská šlehačka Kopřiva Dvoudomá 30.4.2019 12:20
***Re: Pařížská šlehačka Lenka Pražanda 30.4.2019 13:54
****Re: Pařížská šlehačka Kopřiva Dvoudomá 30.4.2019 16:35
**Re: Pařížská šlehačka žiraf 30.4.2019 15:22

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.