10.8.2015 15:56:03 Vítr z hor
Re: Konopiště, Ekovláček Benešov - Konopiště
Rozhodne doporucuju, pokud mas rada nasledujici:
- prijit minimalne pul hodiny pred odjezdem vlacku a pak v nem v nesnesitelnem vedru trcet az do odjezdu
- dohadovat se s hysterickymi a ustvanymi matkami s kocarky, kdo prisel driv, komu drzi misto, kdo si ma koho vzit na klin a kam si ma strcit kocarek
- vyjednavat s klimakterickymi damami o mistech, ktere drzi tajemnym a vzdalenym muzum, jimz se prici sedet ve vlacku, ktery ma jet az za pul hodiny, pripadne se venuji jinym a prijemnejsim cinnostem (nakup zmrzliny, piti kavy apod.)
- byt narvana jako sardinka v prostoru plnem nudicich se deti, ktere se rvou, jeci, perou, zadaji jidlo/piti/curat/maminku (nekrere matky vymeknou, odevzdaji deti kamaradce, aby se do 6 let zdarma povozily ve vlacku - a odjedou na Konopiste klimatizovanym vozem)
- setrvavat v silenem hluku, ktery vznikne, kdyz se dav lidi/deti ocitne ma malem prostoru a snazi se prervat reprodukovane vypraveni o krasach a historii Benesova
Rozhodne je skoda, ze se toho nedozili Hitchcock, Christie a de Sade, bo mohli obohatit svetovou kulturu.
Odpovědět