Mně se to třeba líbí vizuálně, ale mám problém ty barvy jíst, prostě se mi to příčí. Taky mi to vůbec nechutná, takže dělám dorty hlavně šlehačkové a v kombinaci s kakaem, případně lehoučce vytvořím odstín (pokud jde o dětské dorty) a chuť to nekazí. Mám na to hodně citlivý jazýček a ve všem chemii cítím. Pravý marcipán z mandlí mám ráda, ale falešné ne, i kdyby byl bílý, radši dám přednost šlehačkovému, případně jiný lehký krém, mňam
Radniční vánoční trhyČeské Budějovice
Adventní víkendČeský Krumlov
Valašská výstava betlémůZlín
Vánoční koncert Chorea BohemicaPraha 3
Živý betlémVsetín Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.