Re: Problém s přítelovou maminkou
Tak podle mne teda - pisatelka je normální, přítelova maminka ne - je to klasická opičí láska... a on .. v tom lítá jako nudle v bandě... a není díky své sobecké a "milujicí" matce schopen to nějak vyřešit.
Určitě je to hodný a fajn kluk, ale .... za to ti to nestojí. Ony tyhle maminky jsou strašně životaschopný a dlouho vydržejí....
Já radím - uteč, utekla bys stejně, dřív nebo později... věř mi, že to teď nebude tak bolet...
... já to měla na chlup stejně se svou první vážnou známostí, jen bez té babičky ....
od ...já jsem asi nějaká divná... se to přes... ty jo, to je nějaký divný... dostalo až k .... jeho matka je divná....
a to byl konec - trvalo to 2 roky ...
dokud jsme bydleli sami, celkem to šlo... jak jsme začali bydlet v domě, který si postavili, byl to konec.... mluvila totálně do všeho a vůbec ji neodrazovalo to, že se kvůli tomu spolu oni hádají...těch kousavých poznámek na můj účet, co jsem si vyslechla.....
on byl skvělý, sedli jsem si v postatě ve všem, ale....měli společné podnikání a tam to prostě oddělit nešlo, navíc ten barák...
s partnerem si prostě bereš více či méně i jeho i příbuzné....
a tuhle "maminku" bys měla prostě přibalenou na 100%...
Odpovědět