| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

zdravím

 Celkem 1 názorů.
 Hanule + 2 


zdravím  

(30.4.2008 17:59:53)
Ahoj, tak přidám sou trošku... LÉŃO, jsem na tom hoooodně podobně, takřka stejně.TSH je 5,3(rozmezí 0,1-3,5 kU/l), aTPO je 2934 ( má být míň jak 60 )jediný v normě je FT4- 13,97 ( má být 10-12)
IVELINKO, Ty jsi prosím psala - pokud jsem správně pochopila, protože v tom mám zmatek a mám strach že pokud je FT4 v normě, znamená to že hormony jsou zatím v pořádku ??? Teď jsou svátky a volna a já ještě nejsem ani objednaná u endokr.Až v po. a mám docela vítr, jsem teď 13tt a fakt nerada bych mimčo v bříšku poškodila.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

Všechna témata


(C) 1999-2020 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.