Agniezska |
|
(12.5.2021 18:36:03) Premyslim na co pouzit pri peceni horkovzduch? Pecu temer vyhradne funkci peceni shora a zespod, k cemu je vlastne horkovzduch? Chapu, ze kdyz se pece vic veci naraz kvuli miseni vuni, ale neni pak to jidlo vysusene? Nebo je idealni zvolit kombinaci horkovzduch a horni, dolni?
|
neznámá |
|
(12.5.2021 18:50:31) Na cukroví, nastrkám plnou troubu plechů a peču najednou. Na pečené brambory, také peču několik plechů brambor/zeleniny najednou+ pekáč s nějakým masem. Někdy se sejde, že k tomu všemu strčím ještě plech s koláčem.
|
|
Monika |
|
(12.5.2021 18:51:01) Na horkovzduch pečeme zmraženou pizzu Ale jde to použít snad na všechno pečení, můžeš tak dát nižší teplotu. Možná jenom u masa bych zvažovala to tebou namítané vysušení ... A dost výhodný je horkovzduch podle mého, pokud pečeš na víc úrovních najednou (třeba vánoční cukroví apod. - tím foukáním se teplo dostává i mezi plechy. Já tedy jsem stará konzerva, takže většinou taky peču na dolní a horní ohřev, pokud právě třeba u mražených produktů nebo v nějakém receptu není přímo doporučena horkovzdušná trouba. Bez toho mě to většinou prostě nenapadne ...
|
Fern |
|
(12.5.2021 19:32:13) Mráz. Pizzu jediné v MT na příslušný program a za 6 min je připravena k snědku. S troubou je to mnohem delší a nákladnější proces,a to i s horkovzduchem.
|
|
|
zerat |
|
(12.5.2021 18:53:31) Na vše, co už tu zaznělo + vánočka, mazanec - nepřipaluje se a málokdy se rozjede.- Navíc toto mohu vložit do studené trouby a na vánočce, mazanci to nejde poznat.
|
zerat |
|
(12.5.2021 19:01:29) + ještě sušení hub.
|
|
|
Marika Letní |
|
(12.5.2021 19:19:58) Na všechno, dá se říct.
|
|
La Pepa |
|
(12.5.2021 19:49:33) Před cca rokem a půl jsem z plynové trouby přešla rovnou na elektrickou s horkovzduchem. Je to boží, přeskočila jsem celé století... Syn strašně žere, takže jeden plech nám nestačí. Luxusně upeče brambory, zeleninu, všechno.... Zrovna jsme se nacpali pečenou mrkví....
|
Len |
|
(12.5.2021 20:12:01) Ja mam porad tu plynovou a k tomu mini elektrickou s horkovzduchem. Rada bych tu plynovou vymenila, ovsem nechce se mi vzdat se dokonalych jacket potatoes, ty se proste v elektricke tak neudelaji ani nahodou. No a chleba je take lepsi z plynove, i kdyz uz pecu v litine, tak by to mohlo byt jedno. Porad nejsem rozhodnuta. Za me z plynove chutnaji jidla lepe, ale dyl to trva a nejde horkovzduch, na ktery jsem od detstvi zvykla z domova, pekla jsem tak vse. Pizzu teda ne, mrazenou nevim, ale cerstvaq vyslovene nechce horkovzduch, spis poradne rozpalenou troubu a vhodnou podlozku.
|
Rose,2růžičky,1kvítek-01,07,12 |
|
(12.5.2021 20:19:26) Plynové trouby bych se nikdy nevzdala, mít zavedený plyn... Pečivo, kynuté, maso, brambory i zelenina je z ní prostě mnohem lepší
|
Senedra |
|
(12.5.2021 20:24:22) Já se plynové trouby vzdala - a jsem naprosto spokojená. Teda, v bytě jsme měli starou, pekla strašně blbě, nedala se pořádně regulovat... Takže nad elektrickou, s horkovzduchem, chrochtám blahem. Nechala jsem si plynový sporák a několikrát jsem si už v duchu gratulovala, když u nás vypadl proud.
|
zerat |
|
(13.5.2021 8:14:03) Já jsem plynový sporák s radostí nechala na pronájmu. V troubě jsem měla cihlu, rošt x-krát obalený takovým tím pevným alobalem a přesto pečení v ní bylo hrozné. Je fakt, že na vaření by se plyn tak 1x ročně hodil, ale není, takže se objedná jídlo s dovozem.
|
|
|
|
|
|
Rose,2růžičky,1kvítek-01,07,12 |
|
(12.5.2021 20:03:53) Pravidelně na mražené polotovary - plech hranolek a plech stripsů, rybích prstů, kyjeváků... Pak pizza, na stojánku 3-4 naráz... Cukroví, drobné pečivo... Brambory, maso, zelenina... Jen to kynuté ne, na to mám speciální program s párou
|
|
Pole levandulové |
|
(12.5.2021 20:30:47) Na všechno, prakticky jinak nepeču. Ve dvaceti jsem měla první horkovzdušnou troubu a nadchlo mi to, od té doby peču jenom tak a všechno je rovnoměrně upečené.
|
|
|