| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Nádobí Scanpan

 Celkem 1 názorů.
 B twiňáci 


Nádobí Scanpan 

(21.4.2021 19:31:53)
Při vyklízení linky jsem narazila na pánev značky Scanpan. Mám ji již drahně let, dostali jsme ji darem společně s rendlíkem, který jsem svého času využívala opravdu hodně, ale nyní již dle mého neslouží tak dobře. Jídlo se připaluje a právě kvůli připalování jsem pánev použila ze začátku pouze několikrát, vždy se jídlo připálilo, a pak ji odložila. Mrkla jsem se na net a zjistila, že by to mělo být kvalitní titanové nádobí, takže jsem pánvi chtěla dát ještě šanci a dnes na ni opekla polentu. No, po celém povrchu se připekla a šalvěj také. Prostě něco dělám špatně a nevím co. Jak s pánví správně zacházet a starat se o ni? Má někdo zkušenosti?

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.