| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Rodinné centrum Maceška, Praha 3, Jarov Žižkov

Popis:Budova fary ČCE, U kněžské louky 9, 130 00 Praha 3, tel. 284823099
Bližší informace:Kontaktní osoby:
Elen Plzáková tel.:728047467 nebo 284823099
Petra Černá tel.:222582301 nebo 608035468.

Rodinné centrum Maceška funguje od května 2003. Je to centrum pro Rodinu – pro maminky, děti, tatínky a další příznivce a přátele. Maminky na prvním místě, protože pro ně je to hodně.

Cílem je setkávání, potkávání, předávání zkušeností, inspirací. Cílem je obohacovat jeden druhého. Kdo byl někdy na mateřské dovolené či dlouhodobě doma, ví, jak mnohdy ocenil návštěvu druhého, možnost popovídat si, podělit se o radosti či starosti, poradit se. Doba, kdy rodina v širším slova smyslu žila pohromadě, je ta tam. Ve městě mnohdy neznáte nejbližší sousedy...

Scházíme se 1x týdně (středa 10-12 hod), na programu – krom povídání – jsou a budou témata praktická, odborná i pro radost: masáže miminek a partnerů, právní poradna, návštěva pediatra, dětského stomatologa, psychologa, výživa, otázka přirozených porodů, výtvarná tvorba – batika, malba na skle, pletení košíků, tvorba dramatická...a tak dál, co nám děti a finance dovolí. V budoucnu k tomu snad přibudou výstavy toho, co vytvoříme, burzy, možnost hlídání dětí či nějaký ten kurz pro děti i pro dospělé.

Uvítáme Vaše další nápady.

Maceška je tu pro lidi z blízkého i vzdáleného okolí.

(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.