| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Hledání 

Letní konstelace v Pardubicích

Seminář konstelací podle Berta Hellingera pro duševní pohodu v menší skupině (cca 10 lidí) a na Vaše témata, např. vztahy, práce, sebevědomí, podpora zdraví i otěhotnění, dosažení cíle, odstranění bloků, překážek, jenž brání v plnohodnotném prožívání
Kdy:19.8.2018
Kde:Yogalab, Labská 377, Pardubice
Region:Pardubice
Popis:V ČASE: 9:30 - cca 16:30 hodin, cena 690 Kč, vč. postavení konstelace.
Konstelace jsou metoda, která pracuje na úrovni nevědomí, v hloubce naší duše, ale narozdíl od třeba většiny klasických psychoterapeutických metod také s bloky, které přichází nejen od doby našeho narození či početí, ale daleko dál, po minimálně dvě další generace.
Neseme si totiž v sobě - podobně jako klasický genetický kód - také zkušenosti našich předků. S těmi skutečně nemůžeme běžně pracovat, napravovat je, protože nikdy nebyly v našem vědomí. Konstelace dokáží tyto věci nejen v nevědomí vypátrat, ale i tamtéž napravit, narovnat.
Metoda není násilná, nečeká se od Vás traumatizující odhalení, emoční obnažení. Naopak. Potřebujeme k tématu znát jen základní informace, tedy především čeho chceme konstelacemi dosáhnout (harmonizace vztahů, lepší práce, zlepšení finanční situace, podpora otěhotnění, podpora zdraví či psychiky obecně, atd. - konstelacemi se dá řešit opravdu velmi široká škála potíží) plus základní informace: kolik máte sourozenců, dětí, rozvody, úmrtí před 50 rokem apod. - další informace například na mých stránkách www.konstelace-praha-pardubice.
S vaším zadáním pak nepracujete většinou vy, ale vaši zástupci, v případě, že chcete harmonizovat třeba původní rodinu si vyberete zástupce na otce,matku, sebe, sourozence... atp. Ty pak už jen rozestavíte a díváte se. (S usměvavou nadsázkou říkám, že je to jediná metoda, kdy vlastně nemusíte nic dělat, ostatní to za Vás odpracují:-))

RÁDY/I BYSTE, ALE BOJÍTE SE? I já se před cca 15 lety bála a dnes jsem nesmírně vděčná, že jsem svůj strach překonala. Konstelace mi změnily v tom nejlepším slova smyslu život od základů. Nikdo Vás za nic nebude soudit, jsme všichni na jedné lodi. A já si naopak velmi vážím těch z Vás, kteří přijdou s touhou na sobě pracovat. Prospívá to nejen Vám, ale i světu kolem vás. Když se změní jedna část v systému, má to vliv na systém celý.
Mapa:
GPS:50°2'31.108”N, 15°46'49.985”E
Tip:
Do Pardubic se dá báječně dostat za hodinu vlakem z Prahy i z Moravy (občas jezdí na konstelace i zájemci z Prahy, pak je možné se k nim připojit do auta). Z nádraží jedte jednoduše MHD (č. 2,9,13) na zastávku Krajský úřad. Pak jen to jen cca 5 minut pěšky proti proudu řeky. Pro auta: Parkování hned u Yogalabu je možné v neděli bez potíží i zdarma.
WWW:https://www.konstelace-praha-pardubice.cz/
Email:sarka.konstelace@gmail.com
Vložil: Saaaarka
Názory k aktivitě (0 názorů)
Žádné názory zatím nejsou. Vložte první!

zpět

Vývojové tabulky

Těhotenství

Dítě

Fotky podle věku

Poslední fotky z emailového průvodce rodičovstvím.

ValinkaKubaADÉLKAADELINKAmiláček ADELINKAADÉLKA☺VikiBříško

Emailový průvodce rodičovstvím je zdarma pro všechny rodiče od početí do 6 let věku.

Přihlásit k odběru

(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.