| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Hledání 

StarDancík – dětský bál na Žofíně

Odpoledne plné elegance, noblesy a tance a to vše pro děti. To přinese netradiční taneční bál s názvem Stardancík, který se uskuteční v neděli 25. února 2018 ve Velkém sále paláce Žofín.
Kdy:25.2.2018
Kde:Palác Žofín Slovanský ostrov 226 110 00 Praha 1 Praha
Region:Praha 1
Popis:Vstup na dětský ples s bohatým doprovodným programem bude pro děti i jejich rodiče zcela zdarma. Je však nutné se dopředu registrovat.
Pro všechny malé i velké tanečníky a tanečnice budou během odpoledne mimo jiné čekat TANEČNÍ HRÁTKY dvojnásobného vítěze pořadu Stardance Jana Ondera s partnerkou Lucií Sloukovou a také ukázky dětských a juniorských párů latinskoamerických a standardních tanců.
Ojedinělou taneční akcí pro děti a jejich rodiče se rozhodla Městská část Praha 1 zpestřit letošní plesovou sezónu v této městské části. „Jedná se o další ze série rodinných odpolední, které MČ Praha 1 organizuje. Rádi bychom touto akcí přiblížili dětem, jak se chovat ve společnosti od společenského oblečení počínaje až po etiketu nebo tance,“ řekl radní pro kulturu a sport Filip Kračman a doplnil, že setkání ale nebude jen o tanci.
Na děti čekají i výtvarné dílny, kadeřnický koutek nebo malování na obličej. Malí tanečníci i rodiče se navíc dozví zajímavosti o etiketě, odnesou si rodinnou fotografii z fotokoutku a také se mohou těšit na bohatou tombolu. Společenským odpolednem provede Petr Zalabák.
Hudební a taneční odpoledne pro malé i velké tanečníky bude ZDARMA. Novinkou letošního ročníku je však nutnost se dopředu na akci registrovat a to kvůli omezené kapacitě Velkého sálu Žofín. Pro registrované návštěvníky bude vstup do Velkého sálu na Žofíně od 14:15 do 14:30. Od 14:30 se sál otevře těm, kteří registraci nestihli provést včas. Samotná akce začne v 15 hodin. Rodiny s dětmi se mohou registrovat na WWW.FACEBOOK.COM/PRAHA1CZ.
Mapa:
GPS:50°4'12.000”N, 14°24'36.000”E
WWW:https://www.facebook.com/events/151347175525138/
Email:lenka.vojtiskova@praha1.cz
Vložil: Sabina Kolaříková
Názory k aktivitě (0 názorů)
Žádné názory zatím nejsou. Vložte první!

zpět

Vývojové tabulky

Těhotenství

Dítě

Fotky podle věku

Poslední fotky z emailového průvodce rodičovstvím.

ValinkaKubaADÉLKAADELINKAmiláček ADELINKAADÉLKA☺VikiBříško

Emailový průvodce rodičovstvím je zdarma pro všechny rodiče od početí do 6 let věku.

Přihlásit k odběru

(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.