| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Hledání 

Slavnosti dýní a dušiček

Přijďte se potěšit na farmářské tržiště touto krásnou a znovuobjevenou plodinou, která podzim rozsvítí barvami od žluté po červenou.
Kdy:28.10.2017
Kde:Farmářské tržiště Náplavka Rašínovo nábřeží 128 00 Praha 2
Region:Praha 2
Popis:Farmářské tržiště Náplavka se rozsvítí svíčkami a dýněmi na Slavnosti dýní a dušiček. Přivítá vás nejen dýněmi mnoha tvarů a barev, ale i šťavnatou podzimní zeleninou a ovocem, čeká vás i velký výskyt květin, dekorací a věnců, chvojí, kremrolí, perníčků a dalších sladkostí. Potěší vás dýňová gastronomie a dýňové speciality, jako například netradiční dýňový kečup. A nejen to, zahřeje vás výborná káva od špičkových baristů, horký jablečný cider, šťavnatý burger, chilli omáčky, nebo pečená dýně.

Pro děti (i rodiče) jsou od 9:30 připravené pracovní dílny, kde si můžete vydlabat dýně různých velikostí, nebo za pomoci floristky uvázat vlastní věneček, nebo dušičkovou dekoraci do bytu či ven. Malí návštěvníci si můžou zkusit lukostřelbu a užít hraček, vystřihovánek, omalovánek a knížek pro děti od dobrých českých nakladatelství a tvůrců. Hry, pastelky a nůžky jsou připraveny. Tvořit můžete od 9:30 hodin. Stoly, nože a pomůcky budou na místě.

V sobotu 28. 10. mezi 18:00 – 19:00 hod. bude večerní přehlídka a rozsvěcení vydlabaných „dýňáků“ a zapalování svíček v nich. Kdo chce, může si přinést lampion a vyrazit s dětmi okolo 18:30 na malý světelný průvod kolem kostela, na jeho konci bude čekat u rozsvěcených „dýňáků“ malá odměna pro děti v podobě červených jablíček z farmářského tržiště.

10:00 - 18:00
Mapa:
GPS:50°4'21.572”N, 14°24'49.666”E
WWW:http://www.farmarsketrziste.cz/
Vložil: Admin
Názory k aktivitě (0 názorů)
Žádné názory zatím nejsou. Vložte první!

zpět

Vývojové tabulky

Těhotenství

Dítě

Fotky podle věku

Poslední fotky z emailového průvodce rodičovstvím.

ValinkaKubaADÉLKAADELINKAmiláček ADELINKAADÉLKA☺VikiBříško

Emailový průvodce rodičovstvím je zdarma pro všechny rodiče od početí do 6 let věku.

Přihlásit k odběru

(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.