| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Hledání 

Houmrův triatlon

24. ročník amatérského silničního triatlonového závodu ve Šluknovském výběžku pro všechny věkové a výkonnostní kategorie včetně dětí.
Kdy:5.8.2017
Kde:Jiříkov (okres Děčín, Šluknovský výběžek) sportovní areál FK Jiříkov 407 53 Jiříkov
Region:Děčín
Popis:24. ročník amatérského silničního triatlonového závodu ve Šluknovském výběžku pro všechny věkové a výkonnostní kategorie včetně dětí. Závod je součástí bodované série H-Triatlon TOUR 2017.

Závod je určen pro všechny věkové a výkonnostní kategorie včetně dětí, které mají v případě včasné registrace startovné zdarma. Závodníci si mohou vybrat z několika délek a obtížností tratí. V Jiříkově se každým rokem potkávají přátelé a kamarádi s nováčky z celé České republiky.

Závod je rozdělen dle pohlaví, věku a výkonnosti. Nejmenší sportovci se mohou účastnit dětského minitriatlonu a pro dospělé soutěžící jsou připraveny sportovní disciplíny na tratích ve třech úrovních náročnosti. Pro plavání, běh a jízdu na kole si lze vybrat trať hobby, klasik či sport a rozdělit se mohou také do štafetových týmů. Plavecká část se uskuteční na rybníku Mexiko (SPORT 2 okruhy, KLASIK 1 okruh, HOBBY 1 okruh) a cyklistická část bude v jízdním pruhu, který bude během závodu uzavřen pro automobily.

Po ukončení sportovních aktivit čeká na účastníky závodu i přihlížející diváky bohatý hudební festival, jehož součástí bude i slosování tomboly o zajímavé ceny. Pro děti i dospělé jsou připraveny atrakce a doprovodné aktivity jako například alkobrýle, skákací hrad, házení míčkem a kroužky na terč, přetahování lanem či malování na obličej.

8:30 - 16:00
Mapa:
GPS:50°59'52.613”N, 14°34'45.127”E
WWW:http://www.htriatlon.cz/
Vložil: Admin
Názory k aktivitě (0 názorů)
Žádné názory zatím nejsou. Vložte první!

zpět

Vývojové tabulky

Těhotenství

Dítě

Fotky podle věku

Poslední fotky z emailového průvodce rodičovstvím.

ValinkaKubaADÉLKAADELINKAmiláček ADELINKAADÉLKA☺VikiBříško

Emailový průvodce rodičovstvím je zdarma pro všechny rodiče od početí do 6 let věku.

Přihlásit k odběru

(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.