| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Hledání 

Den otců s hasiči

Bohatý program pro všechny tatínky i s jejich doprovodem.
Kdy:18.6.2017
Kde:AQUACENTRUM ŠUTKA Čimická 848/41 182 00 Praha 8
Region:Praha 8
Popis:Již od 10:00h až do 18:00h se přiučí mnoho zajímavého ze života a práce hasičů, a to na venkovní ploše před vstupem do areálu Aquacentra Šutka, kde pro ně budou připravené nejen zábavné hry a soutěže, ale především ukázky techniky a činností hasičů.

Ku příležitosti Mezinárodního dne otců, který se celosvětově slaví vždy třetí červnovou neděli, připravilo Aquacentrum Šutka ve spolupráci s Hasiči Březiněves zábavný sportovní a edukativní program pro rodiny s dětmi, a to nově na venkovní ploše před vstupem do Aquacentra Šutka! Ten odstartuje v neděli 18. 6. 2017 v 10:00 hodin. Pro malé i velké je připraven bohatý program plný soutěží a her o hodnotné ceny. Tatínkové a jejich děti budou moci vyzkoušet svou šikovnost na dopravním hřišti, ve stříkání hasičkou hadicí na terč, smotávání hadice a mnohém dalším. Hasiči Březiněves v průběhu celého dne všechny návštěvníky seznámí s jejich prací i technikou. Na místě bude cisterna i hasičský vůz. Akce bude ukončena v 18:00h.
Jakmile si tatínkové s rodinami užijí báječný doprovodný program před vstupem do areálu, Aquacentrum je zve také do vnitřního areálu. Zde se vyřádíte nejen v padesátimetrovém krytém bazénu, ale především v našem aquaparku, kde na vás čekají 2 tobogány, skluzavky, divoká řeka, vodopád a mnoho dalšího. Rodiče si mohou odpočinout ve vířivce a načerpat síly v našem wellness, kde jim jsou k dispozici dvě finské sauny s venkovními ochlazovacími bazénky a dvě parní lázně. Kdo si chce užít sluníčka a krásného výhledu na Prahu, může využít naše letní terasy.
Neváhejte proto a přijďte si užít báječný den se svou rodinou do Aquacentra Šutka! Program akce je zdarma.
Mapa:
GPS:50°7'38.363”N, 14°25'58.832”E
Pořadatel:Aquacentrum Šutka
WWW:http://www.sutka.eu
Email:info@sutka.eu
Vložil: Kamil Chalupa
Názory k aktivitě (0 názorů)
Žádné názory zatím nejsou. Vložte první!

zpět

Vývojové tabulky

Těhotenství

Dítě

Fotky podle věku

Poslední fotky z emailového průvodce rodičovstvím.

ValinkaKubaADÉLKAADELINKAmiláček ADELINKAADÉLKA☺VikiBříško

Emailový průvodce rodičovstvím je zdarma pro všechny rodiče od početí do 6 let věku.

Přihlásit k odběru

(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.