| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Hledání 

Foodparade - festival jídla a pití

V krásných zahradách Trojského zámku pro vás chystáme akci, která vás bude bavit!
Kdy:26.8.2017 - 27.8.2017 (je možné přijít kdykoliv)
Kde:Trojský zámek, U Trojského zámku 4/1, Praha 7, Trója
Region:Praha 7
Popis:Poslední srpnový víkend 26. - 27. 8. 2017 se v zahradách Trojského zámku v Praze koná již 7. ročník festivalu jídla a pití Foodparade. Letos plný novinek, které vás budou bavit!
Na festivalu ochutnáte degustační menu skvělých restaurací, bister a pop-up projektů. Těšit se můžete třeba na belgickou brasserii Bruxx, asijskou designovou restauraci Siddharta café, poctivou českou kuchyni v podání šéfkuchaře Jana Pípala z Vinohradského parlamentu či na vegetariánskou restauraci Etnosvět a na mnohé další. K jídlu si můžete vychutnat skleničku vína od lokálních českých vinařů, ochutnat jeden z pivních speciálů Krušovic nebo třeba skvělý gin&tonic, který budou míchat barmani z Gin&Tonic clubu. Chybět nebude ani oblíbený Aperol bar a kávu na festivalu zajistí pop-up Vnitroblock. Pro ty nejnáročnější bude letos na festivalu Forbidden taste zóna. Tedy zážitek, který na jiném festivalu rozhodně nenajdete.

A protože Foodparade je víc než jen food festival, můžete si kromě skvělého jídla užít také širokou nabídku doprovodného programu. Připraveny jsou skvělé zóny s celodenním programem a limitovaným počtem účastníků. Rádi fotíte jídlo? Zkuste třeba Nikon školu food fotografie a foodstylingu. Nebo se zapište do Grill akademie Weber a staňte se mistrem v grilování. V cooking show zóně Whirlpool můžete nahlédnout pod ruce špičkovým kuchařům. Šéfkuchař Jiří Štift představí chody asijské restaurace Sia, která se na podzim otevírá ve Šporkovském paláci, a to hned vedle budoucí cukrářské továrny cukrářského mistra Lukáše Skály. Ten předvede na Foodparade přípravu tradičních českých zákusků v moderní úpravě. Představí se i Kamila Rundusová, která uvaří thajské kari a naučí vás připravovat domácí kari pastu.

Pro odpočinek jsou vyhrazeny chill-out zóny a piknikové louky. Deky vám na místě zapůjčíme, nebo si můžete přinést vlastní. Velké překvapení chystáme také pro děti, za kterými letos přijede dvou podlažní autobus z hračkářství Hamley`s.

Otevřeno je v sobotu od 10:00 do 21:00 a v neděli od 10:00 do 20:00.

Adresa: Trojský zámek, U Trojského zámku 4/1, Praha 7, Trója

Více informací a vstupenky k zakoupení na: www.foodparade.cz
Mapa:
GPS:50°6'59.081”N, 14°24'46.847”E
Pořadatel:Foodparade
WWW:http://www.foodparade.cz/
Email:eva@chefparade.cz
Vložil: Barbora Chalupová
Názory k aktivitě (0 názorů)
Žádné názory zatím nejsou. Vložte první!

zpět

Vývojové tabulky

Těhotenství

Dítě

Fotky podle věku

Poslední fotky z emailového průvodce rodičovstvím.

ValinkaKubaADÉLKAADELINKAmiláček ADELINKAADÉLKA☺VikiBříško

Emailový průvodce rodičovstvím je zdarma pro všechny rodiče od početí do 6 let věku.

Přihlásit k odběru

(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.