| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Hledání 

Pražské náplavky představí netradiční festival pouličního umění

Cílem akce je užít si společně nedělní odpoledne a představit a podpořit pouliční talentované umělce z celé republiky.
Kdy:21.5.2017
Kde:Pražské náplavky
Region:Praha 1
Popis:Cílem akce je užít si společně nedělní odpoledne a představit a podpořit pouliční talentované umělce z celé republiky. Zároveň má za cíl ukázat lidem i jiná místa v okolí Vltavy, než pouze nejznámější Rašínovo či Hořejší nábřeží. Součástí festivalu jsou také kreativní workshopy, kolektivní vybarvování obrazů, fotokoutek, přednášky o historii náplavek nebo strom přání. Festival se bude konat na několika nábřežích a místech v okolí Vltavy, v neděli, 21. května 2017 od 13 do 20 hodin.

Taky vám v Praze chybí umění, kultura a živá hudba v ulicích? V rámci akce #nasenaplavka pouliční umění, neboli busking, roztančí a rozesměje okolí Vltavy. Těšit se můžete například na Cheese500, Yannick Tevi, Tomáš J Holý, Sugarcutes, Tomáš Boček a mnoho dalších báječných umělců.

Festival zahájí letní sezónu pražských náplavek a netradičně lidem představí i jiná místa v okolí Vltavy. Každý návštěvník festivalu se bude moci aktivně zapojit do celého programu a například si sám vyzkoušet vystoupení před publikem v rámci open micu, zahrát si na kartonové bubny, vyrobit si vychytávky k vodě nebo se stát součástí kolektivního obrazu.

Bližší informace a program celé akce na https://www.facebook.com/events/211637572656940/ nebo na oficiálních webových stránkách Pražských náplavek www.prazskenaplavky.cz.

Vstup na akci je zdarma. Celá akce je nezisková, nekomerční a příspěvek pro buskery dobrovolný.

Současně s festivalem #nasenaplavka můžete navštívit také akci Hlavního města Prahy „Spojujeme břehy Vltavy!“. Přijďte v neděli 21. května od 14 hodin na náměstí Jana Palacha a debatujte s odborníky či primátorkou o tom, jak se v Praze žije a bude žít. Diskusi o veřejném prostoru moderuje Adam Gebrian. Čeká vás i odpoledne výtvarných workshopů pro celou rodinu. A na Klárově pro vás zahrají J.A.R, PSH, Mucha, The Prostitutes a Circus Brothers. Spojte s námi břehy Vltavy. V neděli 21. května od 14 do 22 hodin. Více na www.praha.eu.
Mapa:
GPS:50°4'13.131”N, 14°24'52.114”E
Pořadatel:Pražské náplavky
WWW:http://www.facebook.com/events/211637572656940/
Email:email@tcp-as.cz
Vložil: Kamil Chalupa
Názory k aktivitě (0 názorů)
Žádné názory zatím nejsou. Vložte první!

zpět

Vývojové tabulky

Těhotenství

Dítě

Fotky podle věku

Poslední fotky z emailového průvodce rodičovstvím.

ValinkaKubaADÉLKAADELINKAmiláček ADELINKAADÉLKA☺VikiBříško

Emailový průvodce rodičovstvím je zdarma pro všechny rodiče od početí do 6 let věku.

Přihlásit k odběru

(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.