| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Hledání 

Tour de Kids v Ostravě

Akce pro děti, které si mohou vyzkoušet závody na kole a zároveň strávit příjemné odpoledne společně s klaunem Čiko, vyzkoušet si jízdu na motokárách na dopravním mobilním hřišti nebo si celé odpoledne hrát v herním stanu.
Kdy:25.4.2015
Kde:Masarykovo náměstí Ostrava
Region:Ostrava-město
Popis:V Ostravě na Masarykově náměstí se akce uskuteční v sobotu 25. dubna 2015 od 13 hodin, kdy odstartuje do závodu nejstarší kategorie. Děti jsou dělené do několika věkových kategorií a holčičky a kluci startují samostatně. Kategorie jsou dále děleny do několika rozjížděk tak, aby měl každý malý závodník možnost se probojovat do finále, kde se pojede o žlutý dres pro vítěze jako na opravdické „tour“.

Nejedná se o profesionální závody, ale o akci, na které si děti mohou vyzkoušet, jaké to je závodit na profesionální trati, je to o zábavě, o strávení příjemného dne. Akce je určená pro děti od těch nejmenších na odrážedlech až po děti narozené v roce 2004. Starší děti už startovat nemohou. Cílem akce je pohyb dětí a bezpečnost na kole, k tomu je připraven i doprovodný program s klaunem.

Na děti čeká klaun Čiko, skákací hrad, herní stan, kolo štěstí, mobilní dětské hřiště společně se šlapacími autíčky Kettler a spousta dalších doprovodných aktivit. Přijďte strávit příjemný den na akci Tour de Kids, akce se koná v centru města na nádherném Masarykově náměstí.

Pokud své děti zaregistrujete on-line na webu www.tourdekids.cz, bude mít na svém startovním čísle i své jméno. Všechny děti v rámci startovného dostanou od pořadatelů spoustu dárečků - účastnické tričko s logem Tour de Kids, dětskou knížku a pamětní list. Po dojezdu své rozjížďky cereální snack na posilnění po závodech. Na akci je nutné se předem registrovat, ať už on-line nebo přímo na místě v den konání.

Veškeré informaci k průběhu akce najdete na webu www.tourdekids.cz.
Pořadatel:www.tourdekids.cz
WWW:http://www.tourdekids.cz/
Email:pruchova@tourdekids.cz
Vložil: Ivana Průchová
Názory k aktivitě (0 názorů)
Žádné názory zatím nejsou. Vložte první!

zpět

Vývojové tabulky

Těhotenství

Dítě

Fotky podle věku

Poslední fotky z emailového průvodce rodičovstvím.

ValinkaKubaADÉLKAADELINKAmiláček ADELINKAADÉLKA☺VikiBříško

Emailový průvodce rodičovstvím je zdarma pro všechny rodiče od početí do 6 let věku.

Přihlásit k odběru

(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.