| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Hledání 

Interaktivní koncert

Interaktivní hudební program, zábava i poučení pro děti i jejich rodiče se známým kvartetem Clarinet Factory a perkusionistou Alanem Vitoušem v rámci Festivalu Spectaculare.
Kdy:24.1.2015
Kde:Palác Akropolis, Praha 3, Kubelíkova 27
Region:Praha 3
Popis:Na interaktivní hudební program, zábavu i poučení zve všechny děti i jejich rodiče v sobotu 24. ledna od 12 hodin do Paláce Akropolis známé kvarteto Clarinet Factory a perkusionista Alan Vitouš. Těšte se na koncert s projekcemi, kde se budou moci děti aktivně zapojit, který jim poodhalí nové pohledy na hudbu a probudí v nich přirozenou tvůrčí schopnost. Akce se uskuteční v rámci druhého ročníku Festivalu Spectaculare, který probíhá do 21. ledna v Paláci Akropolis, Uměleckém Centru DOX, Planetáriu Praha a dalších místech v Praze.

Interaktivní program je určen pro děti od 6 let věku, mohou přijít jak rodiče s dětmi, tak školní výpravy. Na děti čeká nejen živý hudební program, ale také kreslení tematických obrázků, které se budou následně animovat rovnou na plátno. Děti nasednou do pomyslného hudebního vláčku a spolu s hudebníky objedou celý svět. Na jednotlivých zastávkách si společně zazpívají v Evropě, složí hudební příběh o malých afrických klucích a holkách, nasednou do karavany jaků, navštíví Tibetský klášter a také si třeba zatancují v ulicích New Yorku. A co si děti z koncertu odnesou? Clarinet Factory vzkazují rodičům a učitelům: Dobrou náladu, radost z hudby a nevšední interaktivní zážitek!


Kdy: sobota 24. ledna od 12 hodin
Kde: Palác Akropolis, Praha 3, Kubelíkova 27
Vstupenky: 150 Kč, 100 Kč - sleva děti do 15 let, senioři, studenti, ZTP, ZTP/P, předprodej v kavárně Paláce Akropolis a online na www.spectaculare.cz (online prodej jen v plné ceně 150 kč)
Pořadatel:Festival Spectaculare
WWW:http://www.palacakropolis.cz/spectaculare/29691?no=72
Email:bara@artsmarketing.cz
Vložil: cermakova bara
Názory k aktivitě (0 názorů)
Žádné názory zatím nejsou. Vložte první!

zpět

Vývojové tabulky

Těhotenství

Dítě

Fotky podle věku

Poslední fotky z emailového průvodce rodičovstvím.

ValinkaKubaADÉLKAADELINKAmiláček ADELINKAADÉLKA☺VikiBříško

Emailový průvodce rodičovstvím je zdarma pro všechny rodiče od početí do 6 let věku.

Přihlásit k odběru

(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.