| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Hledání 

Smyslová výchova

Kurz výroby Montessori a didaktických pomůcek.
Kdy:2.11.2014
Kde:Vratislavova 12, Praha 2, Vyšehrad
Region:Praha 2
Popis:Pomůcky ke smyslové výchově lze použít při práci s dětmi již od 2 let, ale zároveň se k nim rádi vracejí i děti starší. Vyrobíte si a odnesete domů: barevné destičky základní, 11 párů barevných destiček, je také možnost barevné destičky – krabice s odstíny – celkem 63 barevných odstínů(počítejte však prosím s tím, že je tato výroba náročná a zabere většinu času kurzu), trojúhelníková krabice, šestiúhelníková krabice velká nebo malá, obdélníková krabice, krabice s modrými trojúhelníky…Je možné se individuelně domluvit také na výrobě dalších pomůcek : pomůcku na rozdělení smyslů, zvukové válečky, smirkové pískové destičky ( hmatové destičky) a 12 modrých trojúhelníků. Pokud již většinu pomůcek smyslové výchovy máte, je možné se domluvit na individuální výrobě na Vaše přání(matematika, jazyk, kosmická, hudba…).
Tip:
sobota 1. listopadu – Montessori zážitkový kurz /Praktický život a základy Montessori pedagogiky/- Markéta Kalertová Základy montessori metody, principy a pojmy montessori přístupu, co je to Elipsa. Ke kurzu dostanete také skripta k danému tématu. Kurz je vhodý pro ty, kteří se chtějí s touto metodou seznámit prostřednictvím vlastního zážitku. Praktický život – „…vidím a zapomenu, slyším a zapamatuji si, udělám a pochopím…“ Maria Montessori Cvičení praktického života – umožňuje dítěti sdílet společnost, cílem je podpora a růst nervosvalového vývoje, rozvoj pohybových a manipulačních dovedností, sebe obsluhy, pohybu, sebejistoty, samostatnosti, smyslu pro zodpovědnost, řád a pořádek.
Pořadatel:RC Vyšehrádek
WWW:http://www.vysehradek.cz
Email:vysehradek@vysehradek.cz
Vložil: verif
Názory k aktivitě (0 názorů)
Žádné názory zatím nejsou. Vložte první!

zpět

Vývojové tabulky

Těhotenství

Dítě

Fotky podle věku

Poslední fotky z emailového průvodce rodičovstvím.

ValinkaKubaADÉLKAADELINKAmiláček ADELINKAADÉLKA☺VikiBříško

Emailový průvodce rodičovstvím je zdarma pro všechny rodiče od početí do 6 let věku.

Přihlásit k odběru

(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.