| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Hledání 

Do Zlína přijede pražský MIM.o.s se svou úspěšnou Pohádkou sousedskou

Poslední neděle v červenci bude ve Zlatém jablku opět patřit dětem. Už 27. 7. dorazí do zlínského multikina Golden Apple Cinema se svou Pohádkou sousedskou Divadlo MIMo.s. z Prahy.
Kdy:27.7.2014
Region:Zlín
Popis:Představení začíná jako obvykle ve 14:00 hod. Pohádkový příběh pro nejmenší s písničkami Petra Skoumala ukáže dětem, že i rozdílní lidé k sobě mohou najít cestu, a že je dobré respektovat druhé a zároveň zůstat sami sebou. „V představení se mísí prvky klasického herectví a principy klauniády, neverbálního a komediálního herectví. Akce probíhají z větší části za spolupráce s dětským publikem, které se i díky skladbám od Petra Skoumala aktivně zapojuje do děje," uvádí autor hry a jeden z protagonistů Petr Liška.



Pohádka vypráví o tom, jak se veselá paní Karamela - varietní umělkyně - přistěhuje do sousedství pana Žlutého, který je tak trochu samotář a morous. Sousedské soužití těchto dvou rozdílných povah není zpočátku zrovna nejlepší. Ale paní Karamela si svým neutuchajícím optimismem a pozitivním přístupem k životu velmi záhy získává sympatie obecenstva a postupně i sympatie pana Žlutého, který, jak se ukáže, není zas až takový morous a samotář.



Představení je tentokrát určeno pro děti od 3 do 8 let, trvá 50 minut a odehraje se už tuto neděli ve 14.00 hodin v sále č. 1 multikina Golden Apple Cinema. Stejně jako u ostatních představení, která v letošním roce připravilo Zlaté jablko ve spolupráci s Golden Apple Cinema, čekají na všechny na návštěvníky drobné dárky. Vstupenky si mohou zájemci rezervovat v pokladně multikina a vyzvednout nejpozději 30 minut před představením. Jednotné vstupné je 40 Kč.
Pořadatel:Zlaté jablko
WWW:http://www.zlatejablko.cz
Email:info@zlatejablko.cz
Vložil: Eliška Káčerková
Názory k aktivitě (0 názorů)
Žádné názory zatím nejsou. Vložte první!

zpět

Vývojové tabulky

Těhotenství

Dítě

Fotky podle věku

Poslední fotky z emailového průvodce rodičovstvím.

ValinkaKubaADÉLKAADELINKAmiláček ADELINKAADÉLKA☺VikiBříško

Emailový průvodce rodičovstvím je zdarma pro všechny rodiče od početí do 6 let věku.

Přihlásit k odběru

(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.