Deníky Fotoalba Recepty Vzkazy
   Hlavní stránka deníků 

Deník recepty


 Články 13 z 3 
 Zapecene kureci rizkyrecepty
Ingredience kureci rizky,sul,cesnekovy pepr,olej,anglicka slanina,cibule,nastrouhany syr(ja mam nejradeji Mozzarella)

Kureci rizky nakrajime na tenke platky,lehce naklepeme,osolime(malinko protoze pridavate slaninu)a okorenime cesnekovym peprem.Pekac vymazem olejem a kladem polovinu surovin.Nejprve slaninu na to rizky,kolecka cibule nastrouhany syr a opakujem jeste jednou ve stejnem poradi.Nakonec rukou mirne pritlacime aby se vrstvy spojili.Nechame 30.min odlezet.Pecem pri teplote 220 nejprve 20 min prikryte alobalem a pak jeste 10-15 min bez.

Více ...
Vložil: spravce na unor 2004 dne 2.7.2004| Bez komentářů | Přidej komentář | Poslat mailem
 Směs na špagetyrecepty
Potřebujeme:sůl,2 lžíce oleje,cibule,vepřové maso,pepř,2 stroužky česneku,rajčatový protlak ,masox nebo vývar,uzený sýr.

V rozehřátém oleji zpěníme cibuli,přidáme maso , osolíme , opepříme , ochutíme rozetřeným česnekem a protlakem , podléváme vývarem-maso dusíme do měkka. Dáme na špagety a posypeme strouhaným sýrem .

Více ...
Vložil: Mišpule a Domule dne 2.7.2004| Bez komentářů | Přidej komentář | Poslat mailem
 RYCHLOVKYrecepty

CIBULKOVÁ OMÁČKA

 

Potřebujeme:

2 cibule, 2 lž. hladké mouky, 3 stroužky česneku, masox nebo vývar, bobkový list, tymián, pepř, sůl, kmín, sádlo

 

Příprava:

Na sádle osmažíme 2 nasekané cibulky. Přidáme 2 lžíce hladké mouky a uděláme tmavou jíšku. Zalijeme vývarem nebo vodou s masoxem. Dále přidáme kmín, bobkový list, špetku tymiánu, pepř a sůl. Těsně před odstavením přidáme 3 stroužky namačkaného česneku. Podáváme s knedlíkem, bramborem nebo těstovinami.

 

 

ITALSKÉ TĚSTOVINY

 

Na 2 porce je třeba:

1/2 balíčku špaget, 1 tuňák v konzervě, olivy, česnek, rajčata ve vl. šťávě nebo kečup + čerstvá rajčata, oregáno, parmazán nebo jiný sýr, cibule, sůl, pepř.

Příprava:
Na oleji orestujeme cibulku. Přidáme rajčata ve vl. šťávě nebo čerstvá rajčata (která orestujeme) s kečupem. Dále přídáme konzervu tuňáka, nakrájené olivy, stroužky česneku, oregáno a dochutíme solí a pepřem. Zředíme trochou vody. Podáváme se špagetami a posypeme parmazánem nebo jiným sýrem.

Více ...
Vložil: HANČÍ*Tomáš 02/04+Matyáš 10/06 dne 2.7.2004| Bez komentářů | Přidej komentář | Poslat mailem
 Články 13 z 3 
Technická podpora: na této adrese. (C) 1999-2011 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.