Deníky Fotoalba Recepty Bazar Vzkazy
   Hlavní stránka deníků 

Patří do deníku

Látkové novinky v ČR (listopad 2007)

Australské plenky Baby Beehinds na ecomamma.cz




Autor: inishkea , 9.11.2007
Baby BeeHinds bambusová plenka



plenka je vyrobená ze směsi kvalitního bambusového vlákna (70%) a biobavlny (30%) a nepatrného množství polyesteru pro zvýšení měkkosti a savosti. Plenka je jednovelikostní. Povrch plenky má podobu flauše. Velikost plenky se přizpůsobuje pomocí systému zapínání (a tím upravování velikosti) na patentky. Plenka má vevnitř systém savých jáder, které se upevňují na patentky. Jádra jsou zde dvě - jedno kratší, které se připíná na straně zádíček a pokrývá "nejakutnější oblast". Druhé jádro je dlouhé (připíná se vepředu) a máte možnost jej poskládat tam, kde potřebujete (délka přesahuje délku plenky asi o třetinu - plenku přispůsobíte jak pro holčičky, tak pro chlapečky.

Plenku je v pěti barvách. Vnitřek plenky je z neběleného a nebarveného materiálu. Barvy - Růžová, Fialová, Modrá, zelená, oranžová.





Baby BeeHinds konopná plenka


Plenka je vyrobena ze směsi konopného vlákna (55%) a biobavlny (45%). Povrch plenky má podobu flauše. Plenka je jednovelikostní. Systém jader je stejný jako u bambusky. Plenka je v přírodní barvě, obšitá několikabarevnou nití.





Baby BeeHinds vlněné kalhotky


Vlněné kalhotky (kvalitní australská 100% vlna) mají zdvojenou vrstvu vlněné tkaniny v "mokré zóně". Kalhotky mají měkký pružný okraj a zapínání na suchý zip. Kalhotky se dají prát v pračce (při nízké teplotě), pro delší životnost se však doporučuje praní v ruce. Doporučuje se i jejich impregnace.

Velikosti:

S (5-8 kg)

M (7 - 11 kg)

L (12 - 16 kg)




Oznámkujte článek (jako ve škole)!
1 2 3 4 5
výborný nedostatečný
Průměrná známka: 1 (známkovalo 1 čtenářů)
Zobrazeno doposud 1526 x.
Technická podpora: na této adrese. (C) 1999-2011 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.