| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názor k dotazu Problémy se vztahy

6.8.2007 11:09:23 Quanny 27

Re: Problém se vztahem- jak zustat rovnocennost ,duveru?

Vazena pani doktorko,
pisi Vam phledne problemu, ktery mi moc zatezuje jiz 1 rok.
Jde o vztah s mym pritelem (33 let). Po 10 lete znamosti se citim na krizovatce a moc se bojim, ze neudrzim tu obrovskou lasku a soucasne vse co me tak moc boli.
Min. rok v zari sem dostala od firmemniho zakaznika po dokonceni porjektu pozvanku na 4 dny do ciziny. Prijala sem to,jelikoz mi tento projekt zabral spoustu casu a navic sem dobre vychazela s konkretnim kolegou. Ten mi samozrejme nadaval najevo sympatie v slusne ceste. dal minejake darky(cokolady, svicen, CD, bonboniera..). Ja nevim proc , ale ukryla sem je ve skrini a proste sem je neresila a vubec se tim nenechala unaset. Behem me nepritomnosti muj pritel nasel 1 darek a postupne snazne dohledal ty dalsi(veskere me veci bly totalne prehazene+ jeste pridal veci, ktere meli made in te konkretni zeme, kde sem byla!
Po mem navratu na me vyrukoval s hotovou veci, ze to s nekym tahnu a mel pod prehozem vsechny veci radne vyskladane. Vse co bylo z me skrine nejak podezrele jasne pouzil jako dukaz.. avsak tak detailne a nesmyslne. Pote sem mu vysvetlila, ze ten kolega mi nadbyhal, ale ja orpavdu nemam zajem s nekym neco mit, jelikoz on je muj jedniny partner a cestu sem prijala z helidska moznosti a proste sem si to zaslouzila.Mam opravdu ciste svedomi a myyslim, ze sem dost jasne dala najevo od pocatku tomu mstitely, ze uz partnera mam a ten to pojal jako skutecnost.
Od te doby zaclo rapidne upadat nase spolecne zit a muj pritel zacal za vsim videt , ze lzu a kalkuluju a nevazim si ho. Uz nekolik mesicu se snazim mu vazne dokazat , ze on je ten pravy a ze ho miluju, ale on me jen nuti se obhajovat a za neco se omlpuvat a jasne rika, ze ja sem pricina vsech problemu.
Pred mesicem mi v jedne vypjate situaci oznami, ze potrebuje byt sam, ze toho ma dost. moc mi to bolelo, necekala sem to a proste sem to schvalila. nasla sem si podnajem , aby mel moznost si veci ujasnit a videt je objektrivne. Asi po 14 dnech mi volal a rekl, ze mu chybim a ze je spousta prace v byte, ktery je v totalni rekonstrukci. nemohla sem ho v tom nechat, takze sem dojizdela kazdy den po praci rovnou do bytu a od nakupu pres praci sem mu tam pomahala+ pak se vracela do najmu vecer prespat. To trvalo od 4.7 do 3.08. Pritel mi pak rekl, ze uz se mam nastehovat a ze muj domov je u nej v byte, ze tam se potrebna a ne nekde mimo. Meli sme schuzku 2.08. a kupovali nejake zarizeni do bytu. Ten cas (asi 3hod) byl fajn. Pote najednou zacal na veceri v picerce: ze je nutne vedet uz jak to bude se svatbou a ze jako jedine vychodisko vidi dite-- ted ze pry resime ptakoviny a to dite nas fakt pry zas navede na spravnou cestu. Jenze ja po tom vsem co mi rekl v zachvatu zurivosti to vse mam v hlave a tak moc mi to vse boli. Kdyz sem nekam chtela treba jit tak mi najednou zacal vycitat, ze si jen uzivam a nejsem pro rodinu a ze at radeji nemam deti. Pote sem delal tezke zkousky z angliny na ktere sem se moc ucila a on po nekolikamesichich rekl, ze vlasnte nevi, zda sem na ten kurz chodil. Tak moc to vse boli.
Ja mu toho 2.08 rekla duvody, ktere me od nej odvraci a on rekl: co chces? Tys to zavinila? Ja jinej nebudu a ty proste uz neco delej se svym zivotem- ja nebudu mit dite ve 40!
Strhla se velka hadka a on mi nakonec rekl at uz vypadnu, jelikoz sem rekla, ze jeho mami me mela rada jen prvni roky, kdyz cekala, ze budu zit jen pro jejiho Radka a vyprdnu do roka dite. Pak najednou byl u nich clovek, tkery se vyvijel a ziskaval zajmy a proste na sobe maka. To semasi prekazila plan. Pak mi rekl, ze sem urazila jejich rodinu a at vypadnu. Asi 2 hodiny po tomto rozchodu mi volal a totalne mi dal najevo, ze proc nevolam a neoumlouvam se. Jenze ja mu chtela volat az dele az se to drama zklidni. byla sem u nasich spolecnych znamich a nechtela sem pred nicma mu volat. On zacal do toho motat,ze je to vrchol, ze ja sem uplne mimo a totalne moralista. Ja se omluvila , ale upresnila ze se tak citim, ze me jeho rodice proste od urcite doby berou takj jako dost okrajove. On mi rekl, ze si za to muzu sama.
Problem je ten, ze pred touto velkou hadkou 2.08 sme se dohodli, ze se k nemu vratim a ze proste budu s nim a ze pojedem 3.08. nakupovat nejake to zarizeni.. Pak sem se ho tedy v telefonu ptala jak to vidi a on rekl: no mame prece uz zamluvenoudovolenou,tak co se vykrucuju. Pak mi rano hned v 6H. volal do prace , zda sem ok- nevim co cekal. rekl, ze uz chce zit v klidu a ze bude delat maximum , abychom se vyhnuli hadce. Ja nemohla nic v te chvili rict po trech probdelych nocich. Jen mi mrzelo, ze mam zname, ktere on nezna a vlastne je zazdivam a ani kolikrat se nesejdu, protoze on s tema jeho recma me to znechuti a totalne me znejisti a ja mam proste strach jak co oduvodnit.
Ted sem s nim od patku a myslim, ze se snazi. Ja se vsak citim nesva a proste moc se bojim co zas prijde! Nechci ho ztrati, ale uz nemam sil se nejak obhajovat pri kazde me navsteve kina nebo znamych, ktere on nezna.Dite v teto situaci nemuzu mit a vim ze Radka miluju, ale ma cenu to nejak dal zkouset nebo se proste drzet aby on byl v poho? Treba vcera byl ok den + ja pak vecer chtela jit do kina. On nechtel, ale hned byl uplne mimo, ze ja tam proste musim az e mam mit radeji starost o byt. To me stve, protoze vecer uz nic neudelam,tak sem proste chtela vyjet do mesta. Nedal mi ani pusu a jen rekl: at si jedu. Tohle sem im moc nelibi a nejsem na to zvedava.
Jak se rozhodnout. Najem mi bude k dispozici jen do 25.08.Muzu tedy za tuto dobu zjistit zda vazne jde o vztah na zivot nebo radeji mam jit do ustrania prezit rozchod?
On to chce resit svatbou a ditetem, ale ja to tak ted nevidim. Jak to sakra udrzet?Jak cesta vede? sem moc ranena tim vsim a nemuzu uz racionalne premylset. Nevim vlastne ,zda budu schopna zit bez nej a jak to bude i s nim. Moc prosim o radu do 25.08.07. Prosim zaslete vasi odpoved na mou mail adresu.
Dekuji za vasi ochotu a tesim se na vasi radu.
Quanny
Odpovědět
Názory k dotazu (15 názorů)
Re: Problémy se vztahy Alena 3.6.2005 15:19
Re: Problémy se vztahy Dáša 25.1.2006 15:5
Problémy se vztahy Nereknu ted prosim! 12.4.2006 21:40
Re: Problémy se vztahy martina 4.6.2006 19:30
Re: Problémy se vztahy Hanka 6.6.2006 9:12
muž v depresích-rozpad rodiny Jana 7měsíční syn 22.8.2006 15:30
Re: Problémy se vztahy Marcela Novotna,1rocni syn 28.8.2006 11:58
Re: Problémy se vztahy Jana, neverná milujícímu klukovi 23.10.2006 19:0
Re: Problémy se vztahy Vašek Kamený,2 synové(2,4roky) 24.1.2007 14:56
Re: Problémy se vztahy lenka syn13 14.2.2007 10:32
Re: Problémy se vztahy Marketa Lemark.Cekam dvojcata 16.2.2007 16:16
Re: Problémy se vztahy MIJJA 19.2.2007 20:9
Re: Problém se vztahem- jak zustat rovno... Quanny 27  6.8.2007 11:9
Re: Problém se vztahem- jak zustat rovno... Quanny 27  6.8.2007 11:17
vytrácí se nám anželství ESTER 15.10.2009 11:20

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.