| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názor k dotazu Zařazení do společnosti

20.9.2005 0:17:56 Lilka

Re: Zařazení do společnosti

Sonja, je mi 33. Kamaradek jsem mela jen par,na jedne ruce je lehce spocitam, a vsechny me nejak zradily. Nedivim se, ze tvoje dcera zenskym neveri a nerozumi. Nejde o nejakou zpsklost, jde o zensskou povahu, ktera tve dceri nevyhovuje. Ja mam problem byt i pracovat v zenskem kolektivu, jsem na nervy z pomlouvani a toho vecneho kvakani! Z predposledni prace me dokonce ve zkusebni dobe vyhodili (slusne mi rekli, ze si mam radeji najit jine misto, ze jsouproblemy ve vztahu klegyn ke mne)! Ted delam s chlapama a je mi dobre. Muj sef se se mnou trochu sblizil, takze si nebereme servitky a vtipkujeme dost zostra! Sam prohlasil, ze s zenskyma delat nemusim. Jsem uz vdana a mam deti. Manzel me miluje a zarli. A ja tak touzim mit muzskeho kamarada, ani nevis jak! Pokud si tvoje dcera uz v tomhle veku muze vytvorit pekny vztah s nejakym klukem, nebran tomu. A pokud je to mozne, dovol ji prejit na jinou skolu. Ona treba ma zajem o mechanicke veci, treba z ni bude dobry stavar nebo nejaky technik, vzdyt ji profese ekonomky primo predurcuje do kancelare plne bab! Nekdy si rikam, jaky by byl asi vztah s zenou, nemuzu poprit, ze peknou zenksou zhodnotim jako peknou zenskou. Ale jeste jsem se nikdy do zeny nezamilovala.

Nemam tuseni, jak moc se i dcera sveruje, jak moc se citi doma bezpecne a jak moc pootrebuje o svem zivote mluvit. Ale ukaz ji, ze je to v jejich rukach a ze jsi pripravena na jakoukoliv odpoved, otazku, skutecnost. Miluj svou dceru, jaka je a ona bude milovat tebe! Mohla bysji ztratit.
Lilka
Odpovědět
Názory k dotazu (3 názorů)
Preco? Ante 3.5.2005 6:10
Re: Zařazení do společnosti Lilka 20.9.2005 0:17
Re: Zařazení do společnosti Fialka 1 dcera 28.7.2009 12:45

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.