| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Vaničky a nočníky

22.3.2003 19:26:33 Klára, 2 raubíři

Jak koupat malininkaté miminko

Ahoj, já jsem se ze začátku strašně bála chytit Sebastíka v kyblíku jinak než za hrudníček pod pažičkama, aby mi nevyklouzl a neutopil se, první asi tři týdny jsme koupali takhle, ale i to se mu líbilo, potom jsme sebrala odvahu ho chytit jenom pod bradou, aby si nenabral vodu do pusinky, začal okamžitě cákat rukama a vydržel takhle v kyblíku i čtvrt hodiny, dokud prostě voda nebyla studená, jakmile jsem ho vyndala byl řev, že chce zpátky. Takže jakmile se ti bude zdát, že už to miminko není úplně malinkatý a že zvládne něco novýho, chytnout pod bradičkou a temínko opřít o stěnu kyblíku, nožičky složený skoro na turka. Problém jsme měli hlavně v tom, že Sebastík nechtěl srolovat nožičky a stál ve vodě. Ještě bacha na vyvracení hlavičky dozadu, radši bych ubrala trochu vody než mít strach, že se prcek napije a z toho strachu mu cpát hlavinku dozadu.
Držím palce
Klára
P.S.: V půl roce jsme přešli z kyblíku do velký vany za dvouletým bráchou, kluci se teď cákají oba. Když se ale miminko koupalo v kyblíku, brácha po koupání vždycky vlezl do vody do kyblíku po miminu a tak jsme praktikovali i jeho mytí. Tedy až do té doby, než dělal blbiny a z kyblíku se i s vodou vylil v ložnici na koberec.
Odpovědět
Průběh diskuze (5 názorů)
Ve Vrchlabí učí techniku koupání Marti+Maty+Niki+Teri+Vojta 16.3.2003 17:19
*Re: Ve Vrchlabí učí techniku koupání Jana CAM 17.3.2003 0:43
**Re: Ve Vrchlabí učí techniku koupání katka 5.4.2004 12:37
*Jak koupat malininkaté miminko Klára, 2 raubíři 22.3.2003 19:26
**Re: Jak koupat malininkaté miminko Martina+Barunka+Maty 30.5.2003 15:59

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.