| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

zkušenost s levnějším šátkem..

 Celkem 11 názorů.
 Betulina 
  • 

zkušenost s levnějším šátkem.. 

(22.8.2005 16:28:20)
pro Moňu ahoj já mám šátek Medley. Když jsem si ho po dlouhým přemýšlení konečně objednala, hrozně jsem se pak těšila ažmi přijde. Jenže pak jsem byla zklamaná. první co mě napadlo bylo, že tohle bych si zvládla ušít taky sama, tak jsem ho chtěla vrátit. Pak se ale na to podívala mamka a ta řekla, že na tu cenu by mě to přišlo i kdybych si ho sama skutečně šila, že ta "praporovina"(jak říkala té látce) je docela drahá.. tak jsem mu ještě dala šanci a teď jsem s ním docela spokojená. jen po vyprání trochu vybledl(na místech, kde byl v pračce zmačkanej:o/ ale když se nosí, tak to není vidět)



a pro Markétu.. Kryštůfek má teď 11Kg (na 8,5 měsíce:o)
takže v kříži s kapsou podle mě můžeš nosit i nadále (i v samotným kříži) a taky někdy využívám kříž s kapsou na záda a piňďu mi tam dá táta.. a taky ještě využívám vázání na bok(tuším, že se to jmenuje koník.. ale to musím mít šátek na dvakrát(protože je moc dlouhý:o)
 Já0800 


Re: zkušenost s levnějším šátkem.. 

(22.8.2005 17:58:46)
Ahoj Betuli,právě zvažuji koupi šátku právě od Medley,ale nevím si rady jakou objednat délku,aby bylo možné využít všechny úvazy.Můžete mi někdo poradit?Měřím 173 cm a nejsem tlouštík.
 Betulina 
  • 

Re: Re: zkušenost s levnějším šátkem.. 

(22.8.2005 18:11:26)
..173 cm, žádnej tlouštík.. takže asi něco jako já:) můj má 4,5m. Kousek mi ještě vzadu visí, ale to je fakt jen čuc na to aby to šlo dobře zavázat(asi tak 20cm z každého konce) (ale říkám, Kryštůfka je už docela kus, takže když zavyzuji, tak to musím mít docela volný(než ho tam dám). poprvé jsem to moc utáhla a prcek mi z toho blinkal:o/
 Peťule a Martínek :-) 
  • 

Re: Re: zkušenost s levnějším šátkem.. 

(22.8.2005 20:17:09)
Já se připojuji k Šátkařkám Šátku Klubíčko, jak už tady někdo psal. Nevybledne, jako se tu píše o Medley. Já i Martínek jsme velmi spokojení a nosí i náš tatínek.
Peťule a Martínek
 Moňa+kluk+holka 


Re: zkušenost s levnějším šátkem.. 

(22.8.2005 21:35:11)
Ahoj Betuli, moc díky za odpověď. Ještě nejsem rozhodnutá na 100% ale asi bych šla taky do medley. Akorát nevím jestli malá časem nebude moc težká (v 5 týdnech vážila už 5,30 kg). Ale to uvidíme.
 .Lola. 


Re: Re: zkušenost s levnějším šátkem.. 

(22.8.2005 22:52:39)
Moni, to si piš, že malá bude časem těžká :o))) Ale když ji budeš nosit často (denně, obden), tak si budeš postupně zvykat na tu zátěž, jak bude miminko přibejvat a nebude to tak strašný :o))). Naše holčička má v 7m skoro 10kg, tak vím o čem mluvím :o)))Lola
 Markéta - Verunka a Daneček 


Re: zkušenost s levnějším šátkem.. 

(22.8.2005 23:55:46)
Betulí, díky moc. Tenhle úvaz nám vyhovuje, jen se občas cvaknem hlavama :-)
 Elenja 


Re: Re: zkušenost s levnějším šátkem.. 

(23.8.2005 8:20:54)
Nedoporucuju prodejce Klubicko,nevim tedy o jejich kvalite,nekvalite..jejich prodejce Kaca, nema zrovna profesionalni chovani, kdyz se totiz rozhodnete pro satek jiny nez jeji, tak vam to po mailu pekne nanda...a kdyz uz, vyzdala bych si od ni zdravotni atesty na nezavadnost latky.

Mam doma satek Medley, jsem nadmiru spokojeny, jeste jsem jej nemusela prat a podle me, takova vec jako je satek uplne staci premachnout v ruce, pokud vas neboli zada nebo nemate lenive rucky.
Takze ja se pripojuji a fandim Medley...taky me napadlo vyzkouset ten ze Sanami.

 Betulina 
  • 

Re: Re: Re: zkušenost s levnějším šátkem.. 

(23.8.2005 10:16:09)
no já jsem právě jednou nějak nedomýšlela a narvala ho do pračky a ještě na 60°C, takže uznávám, že to byla moje chyba :) (ale on byl zrovna fakt "zaprasenej" teď už nevím přesně od čeho, ale asi to nebylo jentak něco..) potom tam byly takový ty vybledlý pruhy, něco jako když taky nemyslíte a dáte do pračky nový džíny ne naruby.. to se teda nestalo mě, ale mamce s novýma černýma bráchovýma džínama, no moc pak spokojení nebyli.. :o/
Teď už to na tom šátku vůbec není vidět
 Gábina a mimísek 
  • 

Re: Re: Re: zkušenost s levnějším šátkem.. 

(24.8.2005 9:27:05)
Lenko.
Já jsem tedy zase proti šátkům Medley. Když jsem si ho objednala, těšila jsem se na něj, ale jak jsem ho rozbalila, byla jsem nemile překvapená :( a tak jsem chtěla šátek vrátit a nepodařilo se mi to. Paní z Medley na mé několikeré výzvy nereagovala.
Šátek klubíčko neznám, ale jak tady čtu, tak má celkem dost příznivců.
Gábi
 Karolínka0 


Re: Re: Re: zkušenost s levnějším šátkem.. 

(24.8.2005 9:56:55)
zdravim a jak tak ctu tuto diskuzi nemohu se nepripojit. Musim take oponovat Lence, ktera hani satek Klubicko a zrejme ho ani nezna, jak sama priznava ve svem prispevku. Mam satek Klubicko a jsem s nim prevelice spokojena. Je kvalitni a barvicky drzi i po nekolikerem prani, a ze ho tedy peru casto a v pracce. Preci jenom si myslim, ze by miminko melo byt ciste. A neprat satek si nedokazu predstavit!

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.