| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : leden 2005

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
  (?)
 Názory 110 z 11122  [Dalších 11112 >>]
Petra,Madlenka05 a Michálek06 6656
20.12.2015 12:01:04
Ahoj maminky ledňáčků,

jdu kolem a chtěla jsem vás všechny moc poprosit o pomoc s hlasováním pro akci naší neziskové organizace, která podporuje nevyléčitelně nemocné děti se vzácnými onemocněními. Stačí zkopírovat do prohlížeče odkaz, kliknout na "to mě baví". Díky moc Petra s dětmi.


http://www.pomahamesprovidentem.cz/souteze/provident/pomahame-s-providentem-rodine-v-lednu-2016/vystava-jsme-deti-ne-diagnozy/

Alča+Pája94,Péťa96, Honzík05 28878
11.1.2015 13:30:28
Ahoj, zdravím všechny kdo ještě nahlíží na tuto diskuzi.
Tak už je to deset let co se nám narodili naši ledňáčkové,...
Strašně rychle to uteklo a tolik věcí se změnilo,.... některým ledňáčkům už přibyli další sourozenci,... naše dětičky už chodí do školy, do kroužků a jsou z nich už velcí rozumní človíčkové.
Některé z vás vídám na FB, ale o spoustě z vás už jsem dlouho nic neslyšela a tak ani nevím jak se vám a vašim dětem daří.
Co si při tomto kulatém výročí něco málo o sobě říct, oživit vzpomínky,....

Takže něco o mě,... stále jsem na počtu tří dětí,... a už se to vzhledem k mému věku a zdraví nezmění :-)
Honzík je šikovný 10letý kluk, který si za těch deset let užil spoustu legrace, ale potkalo nás i pár zdravotních problémů,... které jsme naštěstí snad už vyřešili,... ve škole mu to celkem jde, baví ho florbal, hasičský sport a navštěvuje "lidušku", kde hraje na klarinet. Momentálně ho ale nejvíc baví počítač, jak asi každé dítko, ale jsme "zlí" rodičové a zase tolik u něj sedět nesmí :-)
Jinak já už šestý rok pracuji v místí ZŠ ve školní jídelně,.... 22 let mám stále toho mého muže :-),... a děti,... Pája, momentálně 20 let a je na VŠ v Brně a Peťula 18 let,dělá střední školu se zaměřením na CNC stroje.

Tak jsem na sebe něco málo po těch letech práskla a doufám, že někdo z vás přidá.

P.S. Jen nevím zda zadám dobré přihlašovací heslo,.... už se mi vykouřilo z hlavy,..
Ikinka
  • 
18.3.2014 19:59:59
No, Pavlo, jsi dobrá, po letech se sem hlásím, držím palce s flétnou ale jo i s hokejem :-) I když já jsem spíš na tu flétnu, zdravím. My máme 25 kg. Jitka s Edíkem
Pavla,2 kluci
  • 
16.1.2014 19:31:33
taky nevím jestli si vůbec ještě pamatuju přihlášení. Jsem zvědavá jestli to vyjde.

Tomášek má zrovna dneska 9.narozeniny, pěkně nám to letí. Zrovna na dnešek nám vyšla 9-letá prohlídka. Má 25,4 kg a 131,5 cm.

A co jinak u nás ? Mám pocit, že furt chodím s děckama na nějaké kontroly po doktorech. Máme těch doktorů ve výčtu nějak moc. David má alergologii, cévní, orthopedii, zubaře a logopedii. No a Tomášek má ve výčtu psychiatra, orthopedii, zubaře a teď nám asi přibude oční, protože asi špatně vidí do dálky. Na orthopedii s nima chodím s oběma, protože stačí paty dovnitř, tak nosí vložky. No a dneska na té prohlídce zjistila, že má jedno rameno výš než druhé, ale přitom páteř vypadá v pohodě. Beztak to bude mít s hokeje, jak je nakloněný k té hokejce. Potom choďte s dětma sportovat.
Tomáška jsem dala v družině do kroužku flétny a kupodivu ho to chytlo a moc ho to baví. Mají to jenom půl hoďky 1x týdně, ale už umí zahrát zpaměti 3 písničky.
David by měl jít v září do školy, tož to ještě uvidíme jak to vlastně dopadne.

No a dál nevím co bych psala. Pracuju furt ve Wiky, na tom se nic nezměnilo.
Momentálně mám angínu, takže jsem od pondělí doma. Je to super, konečně můžu spát jak dlouho chci a nikdo mě neruší. Akorát je ráno vypravím a zase zalehnu. Jsem zvědavá jak v pondělí budu schopná vstát v 5.15.

No a to je tak asi vše.
Tak zase někdy ~3~

Tak si to přihlášení fakt nepamatuju ~q~
Pusinka,Tomík02/01,Luky 7.1.05 853
31.12.2013 21:35:57
~s~Ahoj vsichni,dlouho jsem tu nebyla,ale chtela bych vsem poprat vse nejlepsi do noveho roku 2014.Hlavne hodne zdravi,stesti a lasky.A vsem lednackum krasne 9 narozeniny. Petra a Tomik s Lukym
Omlouvam se ze nepisu hacky a carky pisu z mobilu:-).
Alča+Pája94,Péťa96, Honzík05 28878
16.12.2013 19:32:10
....,ale když koukám na ty fotky v ikonce, tak se tu pěkně bavím,... to je pěkná historie :-)
Alča+Pája94,Péťa96, Honzík05 28878
16.12.2013 19:31:22
povedlo se povedlo :-) :-)
Alča+Pája94,Péťa96, Honzík05 28878
16.12.2013 19:31:03
Tak jen probíhám kolem a vidím, že je tu nějaký nový příspěvek :-)
Zdravím všechny nahlédnuvší maminky ledňáčků.
Tak už ti naši prckové budou mít 9 roků,... toto letí, že?
Honzíka teť potrápila spálová angína, kdy marodil 4 týdny,... a to víte to doučování je mazec!!! Ale vše zvládá celkem v pohodě.
Ted už je to trošku náročnější, násobilka, výjmenovaná slova, angličtina,... stále je co se učit.
Honzík navíc v rámci družiny chodí do sborečku, kde zpívá a hraje na flétnu, pak do keramiky. dvakrát týdně a o víkendech má hasiče a ještě jsme se letos dali na hru na klarinet, kam dojíždíme do ZUŠ do Uničova. Máme toho až až,..
Já stále na stejno, dělám ve školní jídelně a po té nepříjemné ženské operaci v únoru jsem se , myslím, docela dobře zotavila. Musím na sebe dávat pozor ohledně těžkých věcí, ale to už je nadosmrti,...V pátek jsem si chovala devítidenní miminko a bylo to nádherné,... tak jsem si pomyslila coby kdyby,... ale už mám přeci jen nějaký věk a tak mě to , že nemám dělohu, ani moc nebolelo a vzala jsem to rozumně.
Starší děti taky celkem OK. Petříček je ve druháku, má už rok slečnu a zrovna jsme byli na koloně v tanečních.
Pája bojuje první rok na VÚT v Brně- obor stavárna,... ted ji čekají zkoušky po prvním semestru a tak jsme hodně zvědaví jak to dopadne,...

No a tak si tu žijeme,...finišujeme s pečením cukroví a dolaďuji dárky, ale je to čím dál náročnější, jak časově vše zvládnout tak s vymýšlením dárků.

Doufám, že někdo nahlédne a že se ozvou i holky které nejsou na FB a o kterých už jsme dlouho nic neslyšela, bylo by fajn vědět jak se kdo má,..

Krásný poslední adventní týden, klidné vánoce v rodinném kruhu a do nového roku hooodně štěstíčka a zdravíčka.

P.S. tak a jsme zvědavá jakou ikonku budu mít,.. úplně jsme zapoměla heslo,... bééé :-( :-(
Míša a kluci 05/02,7.1.05 29279
13.12.2013 22:14:21
Ahoj holky,

zkusila jsem nakouknout,vypadá to,že sem už moc nikdo nechodí.Jak se všechny máte? Já jsem pořád doma. Teď chodím na rekvalifikační kurz, tak doufám, že to k něčemu bude.Honzík odjel s Emilem na víkend na hory.Maty nehchtěl a ani nemůže, dobírá ATB. Naposledy byl nemocný ve školce. Ve škole nemá jedinou zameškanou hodinu kvůli nemoci. Takže jsme si to teď užili, byl doma 14 dní se zápalem plic a s podezřením na černý kašel.7 dní měl stále(ráno i večer) 38.5.-39.2. kašel naprosto příšerný, žádný sirup nezabral.Pouzději se zhoršil poslechově.Dr.mu nasadila ATB,teď již krásně vykašlává. Dnes jsme byli u dr.č.kašel se nepotvrdil,proti látky jsou vysoké, tak "jen" ten zápal plic.
Dr.mu rovnou udělala 9-ti letou má 25kg/130cm.On tedy něco málo zhubl,teď při nemoci,ale i tak je to málo. ATB musel dostat v sirupu, protože prášky by se nám kvůli jeho nízké váze špatně dělili.

A co vánoce? Nechci dráždit, ale u nás už můžou začít.Dárky všechny zabalené,cukroví komplet hotové. Akorát na Matyho zbylo zdobení perníčků a já chci uvařit vaječňák.

Tak se mějte hezky a snad někdo nakoukne.
Ivča+Verunka-OBCHUDEKUBERUSEK 27691
26.9.2013 15:20:36
Ahojky,

jak se máte všichni?

U nás se zdá být snad a doufám třetí třída pohodovější než druhá. Verunka má momentálně vypadnuto pět zubů a už vesele rostou další. Škola jí baví a už nám začnou tréninky závodního aerobiku. Jinak nic nového, práce stejná, vše při starém.

Ivča
 Názory 110 z 11122  [Dalších 11112 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.