| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : květen 2004

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
 Názory 110 z 16859  [Dalších 16849 >>]
Valeri, Davídek 5/04 25085

Re: Re: Ahoj při chladnějším úterku

31.5.2005 11:56:35
Ahoj holky,je fajn že už není takové vedro.
Davídek má obrovskou radost z toho autíčka Chicco co dostal.Pořád se v něm chce vozit.A mačkat čudlíky na hracím pultíku.Včera večer si to vyloženě vyřval.Manžel šel kolem auta a zmáčknul čudlík na hracím pultíku a Davídek začal okamžitě řvát a řval tak dlouho dokud ho M do auta neposadil.Pak se štastně usmíval a byl děsně důležitej.:-)))

Oddny,nám se na trávě děsně líbílo.A baví ho tu travičku trhat.
My sice nemáme domeček ale stan iglů z Ikei ale Davídek tam taky moc rád leze.

Ilísku,sportem ku zdraví!:-)A nebolí tě ty záda z kola?

Ančí,to je dobře že už holky přestávají zvracet.

Adél,taky taky kroupy nepadaly,jen lilo,ale z Prahy mi volala mamča,že se musela před nimi schovat a že se málem zadusila prachem,který se zvedl.

Danulo,ty máš pořád o zábavu postaráno,že?Co Klárka,jak se tváří na koťátka?

Gratulujeme všem k pokrokům,ale hlavně Vašíkovi.On je určitě ten typ co rovnou začne chodit.Jinak my si sedneme pouze z polosedu.Ale lezeme jako drak.

Anči&AJ 12970

Re: Ahoj při chladnějším úterku

31.5.2005 11:09:43
Je fakt pekne:)

Kanicce veeeelikanske gratulace ke Kacence!!! A velke diky Informatorce-Netce!

Oddny, co to mate za domecek? Taky chci nejakej poridit:)

Ilis, vcera Jeani jeste do tretice kousla Ali a to uz do nosu-ma tam chudak ted modrinu a pod nosem maly flicek krve. Uz me stve, jak Jeani porad strka do Ali, taha ji a pod. A Ali sedi potichu, az se mi z toho chce brecet...
Jo, a skoro nezvracime-stiham v cas chytnout ruku:)))

Budeme kupovat nove autosedacky... Mam vyhlidnute Chicco Vector, mate s ni nekdo zkusenosti? Libi se mi, ze ma polohovatelna zada.

G.-Jedeme s Babi! Manza musi do prace a v sobotu se nespys prida:))) Cela rodina jako vzdy! Ta nase damska jizda:)

jdu si dat nejakou snidani, holky radej v postilce-pry se jim chtelo spat:)

Krasny den vsem!

Silueta 17864

Ahoj při chladnějším úterku

31.5.2005 8:49:56
Tak jsme to včerejší plavání stihli taktak. První přes rybník plaval M (vyhrál los :o))) a já byla s Vaškem na břehu a smutně koukala jak se valí černo a že sinakonec ani nezaplavu, ale protože když se M vynořil ještě nepršelo, tak jsem vlítla do rybníka a plavala jak o život, abych to stihla. Jen jsem se vynořila, zvedl se vítr a lítalo všechno a tak jsme to brali úprkem dom. Stihli jsme to tak tak a pak začalo lejt. Kroupy u nás nepadaly, naštěstí, hodně lilo až v noci. Ale po delší době se nám všem v noci dobře spalo :o)) Mně dnes pěkně bolej záda, asi z plavča.

Díky za info o jízdě pidicyklistů, už jsem klidná :o))

Oddny - bezva příspěvek, u raního kafíčka jsem se zasmála :o))))))))))))
Danulo - žiješ ještě? Piš taky jestli tě z tý makačky něco bolí, ať tu nejsem jak hypochondr :o))
Ifčo - už je u vás líp? Posíláme marodům uzdravující pozdravy.
Anči - co holčičky, už nezvracej? Tak teď se budou kousat? Ty se teda náruživě milujou :o))
Vendy - jak dlouhý trasy na kole s Máťou jezdíte?
Netko - my už se všechny nemůžeme dočkat na zážitky z porodnice!! Jak sis omuchlala Kačenku? :o)) A co Kani?
Lí - tak u vás je dnes čisto a určitě se vám spalo báječně ve vypraném, to byly sny co? :o))

Pokroky - já vím, že u vás všech už je to normálka, ale my jásáme :o)) Vašíček se umí sám posadit, přestože stále neleze a začal dělat sám svýma ručičkama "paci, paci". Tatínek se teď s ním stále mazlí a říká jak máme nádherný dítě, no je to krásný :o))))))) Vašanda se přestal vztekat, tak doufám že jsem to právě nezakřikla! Strašně rád se mazlí. A je celej blaženej, když je mezi náma na posteli, má tam místo a může se převalovat od jednoho k druhýmu a dělat tam blboviny a lechtat nás....

Mějte se hezky.
Danula&Klárka&Toník 19069

Nazdárek

31.5.2005 8:21:57
po ránu. Klárku včerejší bouřka vykolejila tak, že usnula venku v kočáru asi ve tři a spala až do půl šestý. Dostala večeři a řádila do devíti. Spát šla bez kojení. Ráno jsem už taky nekojila, vypila tak 150 ml sunaru. Ale není to jednoduchý - nejdřív řve, pak se chytne. Nevím, co budu dělat s prsama :-)))
Adélo, i přes to, že bydlíme blízko vás, tak tady byl klid - jen pršelo - ten největší slejvák jsme přečkali s Klárkou na poště ve vedlejší vsi a když to ustalo, tak jsme vyrazili blátivou polňačkou k nám. Klárka usnula, zaparkovala jsem jí pod okno a vrhla se na fotky, uspořádala jsem je do alb, popsala a rozněžnila jsem se nad miminkovskýma fotkama.
Zítra zase přijedou pro bordel ze dvora, tak tu budu mít společnost :-)
Klárka je nadšená z trávy, leze jako drak, hlín jí nevadí a už si zvykla i na betonovou vymývanou oblázkovou dlažbu, ze které máme chodník. Pískoviště je taky príma, jen by jí máma nesměla pořád něco rvát z pusy :-)
Hezký den všem.
Ronda 3303

info z oslavy...

31.5.2005 7:06:19
Ahojte, dekujeme vsem za pranicka, taktez prejeme spoluoslavenci Svatovkovi vsechno nejlepsi a jsme radi, ze si to taky uzil!!!

A gratulace samozrejme Kanicce k dalsimu kvetnatku a prejeme at se ji na svete libi:)Netko diky za info:)

My jsme slavili taky v predstihu, v nedeli jsme zajeli do SF, prosli jsme se po nabrezi a zakoncili to narozeninovou jizdou parnikem:) To bylo neco pro kluky( v coz jsem doufala:)), Danik byl absolutne nadsenej a Alex ten vsude radil a byla jsem prekvapena, ze se ani v parniku pri jizde nezklidnil, proste skakal po okne a nejake vlny nebo houpani na vlnach ho absolutne nezastavili. Objeli jsme Alcatraz, poprve jsem ho videla tak zblizka a to vezeni.....no nechtela bych tam byt(vse mam na fotkach a poslu) a projeli pod Golden Gate, bylo nadherne a bylo to super. Vecer jsme prisli pozde domu, takze dort a darky padly na dnesek. Na dort se Alex vrhal, ale darky ho nejak nebrali, takze je rozbalil Danik a pak si hrali spolu. Musim rict, ze Danik vubec nezazarlil, pripravovala jsem ho na vsechno dopredu a vypravela jsem mu, kdy ma narozky on a asi to zabralo, byl zlatej:)Dostal taky maly auticko....

Takze oslava za nami, myslim ze se povedla:)

Alex se dneska zacal poustet i sam na hristi, dokonce se sklouznul na klouzacce, pak se obratil a vylezl ji sam nahoru bez moji pomoci jako by se nechumelilo, jsem koukala jak puk:)Jinak pisek trava ani jiny povrch nam nevadi, vsude chodi bos, pisek uz neji a kaminky obcas zkouma a obcas skonci v puse, ale uz to neni co na zacatku kdy rval do pusy uplne vsechno.....
Toz tak u nas, prejeme vsem hezky den!R.








Beruška9 19102

Gratulace

30.5.2005 21:55:16
Alexovi a Sváťovce k výročí a hodně trpělivosti rodičům přeje Bruník s rodiči
Oddny 15528

Zprávy od nás

30.5.2005 21:38:22
Čus bus po víkendu!
Všem moc děkujeme za přáníčka, hlavně Sváťovka, dnes již ročák ;-)
Oslava se vydařila, díky velkému vedru jsme byli zalezlí u nás v baráku, kde je snesitelně (Danulo, ty zdi maj něco do sebe, ale v zimě na ně nadávám ;-)). Dostavily se obě sady prarodičů a oslavenec chrněl, naštěstí se včas vzbudil a rozdával úsměvy na všechny strany. Dárky měl pod postelí v domečku, samotný domeček ho naprosto nadchnul, vlítne dovnitř a juká okýnkama, pak se provalí stěnou ven a zase dokola ;-)
Chicco autíčko nemáme, přestože se u Kačabáků Sváťovkovi tolik líbilo, ale bábovka už měla koupený jiný autíčko, bez hracího pultíku. Jak to tady čtu, je to taky k něčemu dobré ;-) ale skovka pod sedačkou tam je, Sváťa tam zatím cpe telefon, který prostě nesnese na tom autíčku nahoře, takže ho vozí pod sedačkou ;-)) Nohy zatím vláčí jak raněná kobyla, radši s autem chodí sám ;-))
Oslavenec řádil až do devíti, pak šel brát koupel a padnul jak zabitej a spal až do rána ;-)))

Neděli jsme strávili střídavě v baráku a střídavě v bazénu, Sváťovka jezdil na člunu a tvářil se stráááášně důležitě, pak se vrhnul přes bort, já ječela a skákala po něm a on vesele cákal ručičkama ve vodě.
Jo a jinak vzkazuje všem prťatům, že teda vůbec nechápe, jak můžete chodit, nebejbože lízt, po trávě – takovej hnus, to se jen tak nevidí !!!
Takže ač venkovští balíci, trávy se štítíme ;-) Ale písek nevadí, hlína taky ne. Jen ta proklatá květena!!!

Dneska jsme byli u dr.na roční kontrole – zde jsou míry a váhy – 80 cm a 10,52 kg. Po velké snaze sestřičky a mojí se nám do něho podařilo narvat očk.obrnu. Já je varovala, že to nebude jen tak, sestřička se tak vědoucně usmívala a pak se nestačila divit. První lžička letěla dobře mířeným kopancem přes ordinaci rovnoměrně trousíc svůj obsah po podlaze, stole a doktorce, která s údivem v oku a nevěřícnou větou : … a takové to bylo klidné miminko!… přihlížela. Na druhý pokus jsem zmáčkla dítě mezi nohy a držela ruce, lžička se do pusy dostala a byla ihned vyplivnuta ven. To už ale neprošlo a sestra mu to tam narvala zpátky, než to steklo po bradě dolů. Obě jsme byly zpocené ouplně všude, no snad aspoň trochu té vakcíny spolknul ;-))

U nás nebyly vůbec žádné kroupy, ba ani déšť, jenom pár kapek a to bylo všechno.

Dneska má Sváťovka premiéru a poprvé spí ve svém pokojíčku. M plakal, že už si ho ráno neužije a je nějakej naštvanej. ;-)


Lenk@@@ 9861

30.5.2005 21:24:52
Prejeme Alexovi a Svatikovi vsechno nejlepsi k narozeninam!

L&L
Včelí královna
  • 

Chata otevřena

30.5.2005 21:17:01
Ať žije med!
Mammita 25947

Re: Hezky vecer

30.5.2005 21:15:57
Sváťovkovi a Lexíkovi přejeme krásné první narozeninky a vše nejnej...

Omlouvám se, že nevyrobím běhací přání, ale jsem buď já, nebo dnešní diskuze GOGO, bo mi to mizí, padá a vůbec...

Tak doufám, že všichni ve zdraví přežili tu smršť. Tady to bylo peklo, lidi utíkali, padali kroupy jak pingpongáče. Matěj chudák plakal, lítalo to na balkon a do oken, no naštěstí nám zůstala celá. Ale rachotil celý barák jak to padalo na plechovou střechu a to asi děsilo Matýska nejvíc. M říkal, že v centru to prý vypadalo stejně, za 2h vyjeli pražský hasiči 80x. Nějaká ženská prý dokonce lezla pod auto a brečela. Asi to musela být síla.
Tak proto doufám, že jste byli všichni rychle někde schovaní.

Jak je to horko a dusno, tak Matěj špatně spí, hodně se budí a pláče. Dopoledne koupu 2x, odpoledne byl o víkendu v bazénku a dnes tedy stulený u mně. Pak jsme vyrazili na procházku, ale jen poblíž domu. Pořád poprchávalo, ale bylo to příjemné.

Jo a pozor, Matěj začíná trošku víc slinit než je jeho standardem, tak to vypadá, že by se nám někdy mohl začít klubat 1.zub. Tak nám hezky fanděte, třeba už tu budu brzo bulet, jak chuděra moje malá trpí.
 Názory 110 z 16859  [Dalších 16849 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.