| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : prosinec 2003

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
 Názory 110 z 20190  [Dalších 20180 >>]
Vesi.. 10332

Re: odpočítávání

19.10.2004 18:07:33
Sally, také začínám povolovat, i když méne než jsem počítala..zde se dosti solí..doma povolím více...zatím veci jako kachna, zelí, lušteniny ne, ale bude pomalu dostávat již hodne od nás...

Stále dnes na Toma myslím, brouček Váš malý, jak to vše krásne zvládl, dohnal a predehnal..a to ješte není ona slavná nedele..:-))..je skvelej, dej mu za mne pusinu, již zase slzím....to je snad jen nervama...:-)))
Kala+roštěnka03+rošťák07 10163

No fakt,

19.10.2004 18:05:04
Símo není to tak drahé, když děláš 2-3 jogurty, a když už jsem ten jogurtovač dostala, přece nebude ležet ladem:-)) A z kravského se mi to dělat nechce, přece jen i ty jogurty z obchodu už jsou nějak upravené, ne?

Makipo ELi dnes byla taky celkem vzorná, nedala jsem jí příležitost, aby byla protiva, ale jsem vyflusnutá.

Jinak umí krásně podat věc, případně i dudlík na pokyn "DEJ".Čeká však, že vrátím-))

Jo a vzdává se kdekomu na potkání v kočáře. Hende hoch! (Tak jsem veliká):-))
Vesi.. 10332

odpočítávání

19.10.2004 18:04:01
Všechny moc zdravím.
Již odpočítávám, doufám že vše vyjde O.K. a budu moct v sobotu domu.
Uff...krušné...budu mít nadlouho po chuti na cestu sem...:-((((

Vadí již vše, i poskakování kluka po sedačce, padnutí kostky mimo koberec na parkety, jeho zakričení, naštestí je cosi jako babí léto a tak se snažíme být dost venku.
jsem permanentne na panáka, ale odolávám...

..obaluji nervy sladkým, za dnešek:
nugeta malá 4 krát, jesenka, sušenky Manner - to nejvetší balení, a dva perníky...nebo 3 ???

hruza, když to po sobe čtu, radeji bych si mela dát toho panáka, co??

kdo máte rodiče tolerující lépe svá vnoučata, gratulace, važte si toho...

naštestí svetlý bod, zítra prijde na grilování dobrý kamarád,
(hezký kudrnáč(, ve čtvr. se snad ukáže kámoška s malou holčičkou...teším se...a toužím po domove..:-)))))

sally 3140

Re: Re: Re: Macech

19.10.2004 18:01:48
nach,
Tom byl taky upírek - naštěstí jen asi týden, pak mu dorostly ty horní jedničky. Za to od té doby nic - jsme šestizubí - i když se mi zdá, že mu něco leze úplně vzadu...

Dájo,
tenhle hlídací koutek je ve fitku, je to jen pro členy fitka a je od šesti týdnů - ale ty malé dětičky mají limit hodinu, Tom může být maximálně dvě hodiny a děti do šesti let tři hodiny. Když jsem tam Toma dala, tak tam bylo celkem asi pět dětí - jedno maličké miminko, které jedna teta chovala a při tom četla většímu chlapečkovi pohádku, pak dvě děti o maličko starší než Tom, které si hrály - no a pak TOm, kterého musela chovat ta druhá teta :-))) Tohle fitko má pro mě velké kouzlo - TOm tam chodí plavat, mají kromě posilovny, bazénu, jacuzzi a dětského brouzdaliště ještě hromadu normálních kursů a cvičení včetně těhotenských - a mám to tak blízko, že tam dojdu i pěšky... Ten dětský koutek je veliká místnost - mají tam extra koutek kam dávají malé děti, aby přes ně ty velké nelezly a nezakopávaly, mají tam spoustu hraček, vypadá to velmi čistě - a Tom se k té tetě hrnul - zcela zjevně ta holčina věděla jak na něj. Kdyby něco, tak mě vyvolají rozhlasem. A dítě vydají jen mě - na základě náramku, který mi navlíknou. Navíc je to uvnitř toho klubu, čili zase jen tak kolemjdoucí se tam k tomu nedostane. Čili mi to přijde docela bezpečné.

Ad maceši za stravu - přiznám se, že jsme začali Tomovi hodně povolovat. Teď na tom výletě dostal bramboru se sýrem, k snídani topinky (suché), polívky, které pro sebe osolíme a okořeníme dodatečně (bramboračka bez hub, čočkovka)... a na výletě si nejvíc pochutnal na zmrzlinovém kornoutu (bez zmrzliny) - byl z toho celý vedle - dobře se to drží, krásně to křupinká a dá se to ožižlávat a jíst!!! ale Tomovi bude v neděli rok a nevypadá, že by měl na něco alergii.

Dneska jedeme pryč - je abnormálně hnusně (zima, prší) a navíc se Tom včera naučil otevírat dveře do garáže - takže Hroch má bojový úkol koupit večer cestou z práce kouli a tuto namontovat. Do garáže vedou tři betonové schody, je tam špína a bordel, stavební materiál, nářadí - a jed na krysy (sice jsme ho vyndali, ale prostě na té podlaze to určitě ještě někde je... a i když teoreticky není pro lidi nebezpečný, tak...)



Jiřko,
no ono s tím antiamerikanismem je to spíš tak, že mě Amerika nezajímala a nijak jsem se nepozastavovala nad tím, co a jak píšou evropská media - a brala jsem to jako bernou minci. Moje zkušenost s američany se omezovala na ty rychlokvašné managory, co v Praze dělají "velký byzynys" a ve skutečnosti jsou v PRaze proto, že je tam rodina "uklidila", aby nedělali ostudu doma (a navíc v Praze je marjána kvalitní a levnější než v Hamburku - říkal Joe). Dále jsem znala jednu "američanku" - češka, která se vrátila do Prahy s manželem a dvěma dětma - dělala děsnou honoru, přitom ten její byl lempl, co o práci nezavadil (pro jistotu) a porad si chodila do školy stěžovat, jak učitelé opresují její děti (např. když její osmiletá holka přišla do školy zmalovaná - a tím zmalovaná myslím zmalovaná - tak jak se zmaluje malá holka, když jí někdo nevysvětlí, jak se to dělá - , tak to učitel nepochopil jako projev její osobitosti a protože měl jít s dětma na výstavu, tak holka dostala na vybranou - buď se umeje, nebo nikam nejde)...

No a Hroch pravil, že jestli chci vidět ameriku, že mi jí ukáže - ono totiž taková ta velká města jsou jen slabý nátěr na miliony obyčejných lidí "na venkově" - malé farmičky, rodinné byznysy (třeba teď jsme spali v takové rodinném hotýlku - naprosto suprový přístup - od toho, že jsme měli na pokoji postýlku aniž bychom o ní museli žádat, že jsme měli dobře přístupný pokoj atd. až po to, že nám radili kam jet na výlet - a poradili fakt super místo; nebo restaurace, kde majitel - muž - choval Tomáška; jiná restaurace, kde majitel se s námi hned při príchodu domluvil, co dáme Tomovi - pečenou bramboru se sýrem, což samozřejmě na menu není - a Tom dostal večeři přednostně)... prostě takoví ti obyčejní normální průměrní američani jsou něco úplně jiného, než předvádějí hollywoodské filmy a CNN.
Klaudie + 2 TaTranky 8071

Re: Re: Re: Zubatci

19.10.2004 15:33:51
Teri papala krásně jen na té dovolené, už jí to zase přešlo:-)
Dája,Vanilka 12/03 8547

Re: Re: Zubatci

19.10.2004 15:32:46
Claudie- deníček jsem četla, pěknej.Teda,stěžovala sis, že málo jí, ale podle toho co tam píšeš toho sní dost, mě připadne.
potfůrka fikaná 14338

Re: Re: Zubatci

19.10.2004 15:22:41
Ale ne, puberta radi zcela nestandardne, coz je podle mne pro pubertu priznacne ;-) Dcerka se vyvijela presne podle knizek jen jako miminko. Zatim je puberta v mezich normalu, nepocitam-li omracujici ucet za telefon a pubertalni drzost a take dcerino presvedceni, ze je vsevedouci a nesmrtelna ;-)
Klaudie + 2 TaTranky 8071

Re: Zubatci

19.10.2004 15:18:09
Nachnach,
starší dcera má pubertu přesně dle knížek? Tak to závidím, taky bych brala a je tam i návod jak to zvládnout? Se netěším už teď:-( A Dvojnásobný, to bude něco, asi si pořídíme další mimi (asi raději zase dva), abych neměla čas se pubertou těch prvních zabývat.
potfůrka fikaná 14338

Zubatci

19.10.2004 15:06:15
Diky za uklidneni :-) Starsi dcerenka byla jako miminko presne podle knizek - naprosto standardni. Co mi napsali v knizce, to jsem nasla. Kacka rebeluje, je to nezvyk. Jsem zvedava na pubertu ;-)
Klaudie + 2 TaTranky 8071

Re: Re: Re: Výživa

19.10.2004 15:03:24
Dajo,
doplnila jsem deníček - na tvé přání:-)

My se pročůráme ještě k tolika hračkám:-) Teri má stále trojky (Pampersky, aby nedošlo k mýlce) a myslím že jí ještě dlouho vydrží:-)))
 Názory 110 z 20190  [Dalších 20180 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.