| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : listopad 2003

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
 Názory 110 z 18607  [Dalších 18597 >>]
Ja a zase ja 8089

Re: Re: Re: Re: Re: Snídaně

26.1.2005 11:30:35
Podařilo se mi přidat pár foteček,at taky vidíte prdlolu,ted jdu pro kluky do školy a odpoledne se podívám na vaše fotečky,je jich tam jak maku:-)
Ja a zase ja 8089

Re: Re: Re: Re: Snídaně

26.1.2005 11:13:10
Tak jsem zkoušela něco přečíst dozadu,ale to se nějak nechytám.Internet už mám doma,žádná knihovna,tam jsem to nestíhala vůbec,tak se ukážu častěji,doufám.
Karkulí s tou motorikou,to nevím jak na to doktorka přišla,Sofie nechtěla vzít tužku nebo co a podle toho ona usoudila,že to neumí,zato se prej ptala jestli už chodí na nočník. škoda,že jsem tam nešla s malou já,bych jí něco řekla. na nočník mám v plánu až někdy v létě,bude teplo a bez plíny jí neumrzne zadek.jináč všem díky za přivítání:-)))
Cisco tos mě překvapila,že Kuba ještě nechodí,já tady žiju v domění,že všem dětičky minimálně běhaj a jen to moje zase ne.-))Ona taky malá ted objevila,že za ručičky je to žůžo,ale to zas nebaví mě,dneska mi opět cestou domů předvedla hysterku jak z učebnice! si do práce půjdu odpočinout,uf!
Severka + P 14 + L 10 + N 8 9207

Re: Re: Re: Snídaně

26.1.2005 10:57:47
LaBu, LaBu, tak už jsem na to přišla. Né připečená, Ty jsi pěkně VYPEČENÁ :oDDDDDD.

Lenka to samé, věci roznáší po celém bytě. Takže pořád jenom něco hledám - pyžamo, bačkůrky, mastičky... a vím, že je najdu úplně jinde, než to má být.

Tak opičí láska je u mě asi úplně největší. Jak nejsou babičky a jsem s dětma pořád jen já, tak bych je prostě nikomu nepůjčila :o)).

Jani, hrníček nám zatím funguje :o). Nevím jestli jsi myslela teče - jako že se neucpává, anebo teče - jako že to teče, kudy nemá :o)).
LaBu 19306

Re: Re: Snídaně

26.1.2005 10:47:26
Ahojte v stredu:o)
Ako sa mávate? Tak máme konečne zimu o akej sme tu na diskusii snívali a žiadnu jar v zime :o) U nás je síce iba poprašok, ale aspoň mrzne. Siskine reakcie na sneh ešte nepoznám, a vonku ju navyše radšej držím v kočíku, kým sa dá.
Moje reakcie na sneh to vynahrádzajú za nás obidve ;o))

no...k téme převařenej maminky sa neviem neviem, či mám vracať, pretože by som musela špekulovať ďalej... o tom, že keď niečo vaříme, pak to převaříme a nakoniec sa môže stať, že je to...PŘIPEČENÉ ?! ;o)))
A Jitulko, máš recht, tá by mi to tu zavařila ;o)

Pett, Alí, pridávam sa do klubu žiarlivých mamín ;o)
Ale len v prípade Simonky. Moji rodičia ju doslova zbožňujú (v tom im nebráni fakt, že majú ďalších 5 vnučiek :oD), veľa ju v prvých rokoch varovali, ja som bola viac v práci a škole ako doma...niekedy mi dokonca omylom povedala "babi", zo zvyku :o( Tak v tom období som mala presne pocity, ako opisuje Pett, aale úplne... Alebo keď sa s babkou maznali a jašili, mali svoje tajnosti a tak (tak sa priprav, Pett ;o). Blé, na jednej strane sa z toho človek teší, dopraje im to obidvom, ale na druhej sú tu presne tie pocity "ale to je MOJA dcéra!" mmch, to sa = čistá žiarlivosť ;o))
Môžem ťa, Pettul, jedine upokojiť, som po čase presvedčená, že - mama bude vždy len MAMA a je len jedna :o) A tá je nakoniec vždy najlepšia, aj keby "čerti padali" ;o))
Fakt si to myslím, mamu nikto nenahradí.
Simča má babky a dedkov strašne rada, moju mamu zvlášť, ale vzťah medzi nami je skrátka iný, bližší......aspoň ja si to nahováram a úprimne tomu verím :o))

Lenička je na tej stoličke nádherná, spokojná a jej očká tuším hrdo hovoria: "som to už ja ale veľkáčka, pozerajte" :o)

Li, tak neviem, ale ty to vieš asi najlepšie, kedy máš sviatok ;o) My si to prípadne niekam zapíšeme :o)
Preto si požičiam refrén od Nedvedovcov a zagratulujem ti ním :

Tak všechno nejlepší, zdraví a tak..
Ať všechno ti jde tak jak chceš.
Sám nejlíp víš, co se má ti přát
a nám stačí, že žiješ, že seš...

Tak si ten sviatok uži naplno a maj dnes krásny deň:o)

Jani, Siska robí bohužiaľ stále s hračkami pravý opak, najradšej je, keď sú "rozbordelené po ceeelom byte" :o( To si to ale Juli krásne vymyslela :o))
JANA + 2 prckové 5158

Re: Re: Re: Re: Re: Snídaně

26.1.2005 10:32:09
Li, to jsme na tom stejně, proto bych je ráda oboje viděla v reálu a vedle sebe:o) Espresso tam bohužel neměli, budu muset jinam.
Li. 14175

Re: Re: Re: Re: Snídaně

26.1.2005 10:24:38
Jani, musím říct, že mně osobně se víc líbí Espresso, má přinejmenším větší kolečka (alespoň to tak na obrázcích vypadá). P.-P. je ale zase fantasticky lehké. Chjó, já se nějak neumím rozhodnout :o(.
JANA + 2 prckové 5158

Re: Re: Re: Re: Snídaně

26.1.2005 10:23:55
Jejda, zapoměla jsem pochválit Leničku, jak jí to sluší! Na té židličce vypadá jako veliká holka. A máte stejný hrneček jako my:o) Taky Ti Sev někdy teče a někdy neteče?
Li. 14175

Re: Re: Re: Snídaně

26.1.2005 10:22:15
Severko, moc hezké fotky! :o)

Pettul - Zora, Aurora, Lucifer, Jitřenka ... jedno jsou :oDDD.

Pamatujete si, jak jsme se tu před časem bavily o nočníku s melodií za tisíc korun? Laveta ve svém katologu platném do 31.1.2005 nabízí dětský nočník s melodií (zelený, modrý, růžový a žlutý) za 206,-Kč. Tak hurá na nákup :oDDD!

JANA + 2 prckové 5158

Re: Re: Re: Snídaně

26.1.2005 10:20:43
Ahojky!

Tak já tedy taky nesnáším rajskou polévku a rajskou omáčku miluji:o) Pak taky nesnáším mlíkovou polévku a přitom mléko piju na litry! A koprovku mám taky moc ráda. Tak se v těch chutích pak vyznejte:o)

Jinak co se opičí lásky týče, asi na ní netrpím;o) Naopak jsem ráda, že děti mají rádi i prarodiče a tudíž je tam mohu s klidným svědomím nechat a nebát se, že tam jen budou chodit a hledat mámu. Je tedy ale fakt, že mě občas trošku mrzí, že si třeba Míša chce hrát s tátou a ne se mnou i když si uvědomuji, že ho málo vidí, tak je to přece jasný. Nebo když zlobí, musím být já ta "zlá" co mu něco zakazuje, nebo ho dává spát, když nechce apod. Ale zase je pravda, že mě víc poslechne, než kohokoliv jiného.

Holky, taky Vám mrňousové začali shromažďovat hračky?? Malá si vždycky vybere nějaké místečko a začne tam nosit různé hračky na hromádku. A jak se přitom tváří důležitě!:o) A pak zase na jinou hromádku zase jiné hračky. Je to sranda jí při tom pozorovat:o)

Li, ano právě tyhle jsem viděla a dost se mí líbily. O moc víc, než na obrázku. Když jsi o nich psala, tak mě hlavně zaujala ta váha, ale vzhledově až tak ne, ale ve skutečnosti jsou fakt moc pěkné. Lehounké tedy jsou i oproti těm obyčejným jednouduchým (BaB) co mám. Nejradši bych je viděla i s Espressem vedle sebe a pak se rozhodla.
Šťastná To Žena 12756

Re: Re: Snídaně

26.1.2005 10:03:10
ahojky,
především chci poděkovat Jitulce, Karkul a hlavně Alíkovi - která to krásně rozepsala, a plně s ní souhlasim. Mamka to naštěstí!! bere normálně a né tak jako "vidíš radši chce být se mnou " - fakt nevim co bych dělala kdyby to brala takhle :-(( - ale asi nic že jo ? :-)) A Alíku věř že i přesto že i já jsem občas rozumná mladá žena tak se taky k trošilinku k tý opičí lásce přiiznávám - ale myslim že je to normální - nebo neé ?? :-)))) Každopádně i já jsem ráda, že vidim, že je na tom někde stejně dobře jako já :-))))) takže ještě jednou dííky:-)

Li - koukám do kalendáře a svátek má Zora??? že by....??? :-))))))

Alíku nebuď smutná že tě manžel doma moc nechválí - bylo by divný kdyby tomu bylo naopak :-))) , na tom jsme asi všechny skoro stejně , já když vyloženě stojim o pochvalu, tak si o ní řeknu :-))))) - něco ve stylu - "to jsem to ale pěkně udělala co? Jsem já to ale šikulka ! " :-)))) Ale abych Acronovi zase nekřivdila, tak mě chváli za dobrý jídlo - :-)))) je to prostě chlap že ano? :-))))
 Názory 110 z 18607  [Dalších 18597 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.