| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Zdraví : Lékaři a zdravotnická zařízení - ostatní

  (?)
[<<Předchozích 10] Názory 1120 z 26413  [Dalších 26393 >>]
Kassandra 48368
23.3.2024 7:32:32
Ono i na té pohotovosti si vytrpíš, než tě vezmou. Loni jsem přivezla dezorientovanou mamku do Motola na pohotovost, že špatně mluví, opakuje a bojím se aby to nebyla mrtvice. Sestra v přijímací kukani na mě řvala, že to nechce slyšet ode mě, ale od pacienta. Mamka jen stála a opakovala, že jí nic není a že se z toho vyspí. "Takže mamince nic není a vy nemáte v neděli odpoledne nic jiného na práci, než zahlcovat pohotovost!!!!????", řvala na mě sestra. Naštěstí na to zareagovala sestra z vedlejší kukaně, vyšla ven, koukla na mamku, položila pár otázek, vzala za ruku a už volala na neurologii, do minuty byli pro mamku i s vozíkem a pak už to odsýpalo, ale ten úvod....~n~ Mrtvice to byla a jímá mě hrůza co by se stalo, kdybych se nechala vyřvat tou první sestrou a jela domů, ať se z toho mamka vyspí ~7~
Ta hodná sestra se mi pak omlouvala, že toho mají hodně, a že v takovém případě mám volat sanitku. Jenže já, zmasírovaná tím, jak se sanitka zneužívá, jsem si řekla, že jsem tam autem do deseti munut, tak na co blokovat sanitku. Tak tohle bylo za to ~a~
Ale v podstatě jim to vyšlo - v Motole už mě neuviděj
Jojona 24583
23.3.2024 7:07:26
Jo, kdyz mela dcera 3 roky a mela casto prujem, tak mi na gastru v nemocnici primar rekl, ze ji nic urcite neni uz od pohledu. Byla vzdy vyssi nez ostatni deti a statne postavy a komunikativni s kazdym(geneticky po moji rodine) a nebyla drobna, nesmela a velmi hubena... A ze bych tak male nechtela brat zbytecne krve a dalsi. Pak jsem o tom mluvila na alergu a ta mi rekla, ze musim psat vsechno, co sni a z toho se jiste ukaze, co ji dela problem. A ano, jasne se ukazalo, problem jsou nektere mlecne vyrobky. Do skolky bylo treba papir, ze nemuze nektere mlecne vyrobky a ze nejsem jen hysterka, ktera si vymysli. No a v zadnem vysetreni ji problem s mlekem nevychazel. Na gastru jsem se pak s jinou doktorkou pohadala, ze ji vazne nezacnu davat pomalu jogurt, protoze ten snese vetsina lidi a navic ho dcera velmi chce.. A opet jsem byla za hysterku. Tak jsem oznamila na alergu, ze tam chodit nebudu, protoze me doktorka vubec neposloucha, co rikam a muj nazor nebere vazne. A to na alergu padla veta, kterou se ridim - je uplne jedno, co v jakem testu vychazi, protoze dulezite je jen, co komu opravdu dela zle. Pak jsme nasla nejake vysetreni v Praze na nesnasenlivost laktozy, kde dostavala neco napit. Deti odpadaly a obsazovaly zachody. Dcera jen bledla a behem tech hodin nic. Az v aute cestou domu to byla bomba... Ale papir jsme meli. A diky tomu se ukazalo, ze na nejakou soucast mleka jsme alergicti vsichni a kazdy na jinou. Kdyz to vyslo synovi, tak doporuceni bylo, at klidne ji tolik mecnych vyrobku, kdyz je miluje a problem zatim nema. Az problem prijde, tak se ukaze, co snese a co ne a bude se to v case menit. Ano, uz muze jen nektere mlecne vyrobky. I ja uz jen neco.
Cimbur 64764
23.3.2024 6:53:55
Z kterého jsi regionu? Tady na Zlínsku to ještě jde. Kde je ta uzlina? U nás máš termín na neakutní sono na soukromém pracovišti za pár dnů, klidně bez žádanky jako samoplátce.
TaJ 81121
22.3.2024 23:30:48
Moniko, jo, bohužel je to tak. Za poslední rok a půl máme s manželem víc než bohaté zkušenosti s různými lékaři a zdravotnickými zařízeními, i na tu sanitku došlo a ne jednou. Bylo by to na hodně dlouhé vyprávění a taky dost smutné...když tě přiveze ta sanitka, tak si taky kolikrát dost dlouho počkáš, ale nakonec tě vezmou a nějak ti pomůžou...aspoň pro tu chvíli...
monam 158013
22.3.2024 22:36:16
tohle řeším se svými dvěma dětmi, s jejím téměř 16 a s druhým téměř 11 let.
U staršího dítěte klinicky nikdy nepotvrzeno nic. Jen jednou lehce zvýšené protilátky BKM. Mladší od miminka krev ve stolici, příčina se zdála jasná.
Jenže podle všechn chytrých hlav problémy měly vymizet nejpozději ve 3 letech a ony nezmizely, ba dokonce v obou případech okolo 8 let začaly gradovat.
Nabráno leccos, vyšetřeno leccos, jedno dítě podstoupilo i gastroskopii. Nikde nic. děti měly průjmy, zvracely.
Vysadili jsme mléko i mléčné výrobky a omezili výrazně pšenici a cukr. Tahle kombinace asi celkem pomohla. Co situaci naopak zhoršilo byla bezlepková dieta (moc sacharidů).
Girili 117849
22.3.2024 22:21:25
Tatramelko, z Prahy. Máš osobní zkušenost s tímto lékařem a pracovištěm?
Termix 105545
22.3.2024 21:55:58
Mně nic není. Chtěla jsem se jen objednat na preventivní prohlídku.
knihovnice 88823
22.3.2024 21:49:06
Doporučuji dr. Malášek v Králově Poli, bere děti i dospělé, osobně vyzkoušeno, je opravdu skvělý
Monika 123907
22.3.2024 21:36:51
Termixi,tak přemerovat si tlak můžeš a když je to O.K.,asi fakt není nutné,aby ti to měřili i u lékaře.Ale pokud cokoliv O.K.neni,máš potíže,tak prostě zavolej nebo rovnou výraz k lékaři(podle toho,jaké má zvyky) a prostě nahlas,že máš problémy,je ti špatně atd.
Monika 123907
22.3.2024 21:33:07
Když je něco tak vážného,že to nesnese odkladu,tak té odveze sanitka a při troše štěstí te pak vezmou i přednostně ~k~ Musím říct,že se přestávám divit,že lidé chodí skoro "se vším" na pohotovost,protože tam sice čekáš kolik hodin,ale nakonec té většinou vezmou a něco pro tebe udělají... I v Praze je to čím dál smutnější, musím říct...
[<<Předchozích 10] Názory 1120 z 26413  [Dalších 26393 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.