| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k období 5 roků a 11 měsíců

 Příspěvky 17 z 7 
4.1.2016 9:07:34
Taky se mi to stává, že plno věcí, o kterých si čtu, už máme s dětmi dávno za sebou :-) možná máme posunuté děti! Tak mě napadlo v registračních údajích "postaršit" naše děti o pár měsíců, třeba by se pak popis a rady víc podobaly skutečnosti :-)
StanaFor
12.2.2013 9:52:01
Dobrý den.
Naše dcerka je velmi veselá, je to moje kamarádka. Jsem na ní pyšná. Kolikrát mě vtipně nachytá, a pak se tomu dlouho smějeme. Krásně zpívá, letos se naučila bruslit a lyžovat, chodíme často plavat /bez kruhu ješě ne, ale to taky přijde samo za chvilku./ Ny gymnastice přeskočí kozu, vyleze na šplhadle až nahoru. Nádherně maluje. Do školy se moc těší, nejradši by šla hned. Přesto je to pořád moje malá holčička, co se ráda pomazlí, občas se jí něco nechce /vstávat, na povel předvést, co umí:-)když se chci pochlubit:-)/ a hodně mi pomáhá s mladším bráškou. Maminka Stáňa
Kratochvíle
27.9.2012 10:13:50
Ahoj, máme stejný probl., jako Daniela se synem. Anička mi někdy řekne, že je tak hloupá, že jí nemám mít ráda. Ani nevím, kde se v ní takové myšlenky berou.
Daniela, syn 5 let a 11 měsíců
  • 
3.8.2011 9:38:34
Dobrý den,

v poslední době často slýchávám od svého syna, že je k ničemu, nic neumí. Myslím, že má velmi nízké sebevědomí. Já sama sebevědomím neoplývám, ale mrzí mě, že se tak moc podceňuje. Ráda bych mu to sebevědomí zvedla, ale pochvaly nijak nezabírají.
Hledám nějakou nápovědu jak na to.....
30.3.2011 9:10:04
Áno, aj mne rady prídu niekedy oneskorené. Je to však popis obdobia. Typy by mali nasledovať na ďalšie obdobie. Ale ak som si nejakú vec doteraz neuvedomila, tak my vaše typy našepkajú, aby som sa polepšila. Dostávam od vás e-maily už od bruška takže skoro 7 rokov! Ďakujem Vám, že mi pomáhate v neľahkej úlohe rodiča.
9.6.2010 7:55:22
Ahoj , dnes jsem dostala email od Rodinky abych pridala nazor k obdobi meho synka, je to moje treti dite , nejmladsi. Decka by se asi vubec nemeli srovnavat vidim to u svych deti kazdy je uplne jiny, zalezi i hodne na tom kolik ma sourozencu a v jakem poradi se narodil. Muj Shadi mel ale jeden rozdil jiz treti rok zijeme v zahranici, byla to pro nas velka zmena. Pro ty dva skolou povinne i pro nej. Nikdy driv bych decko nedala od 5 let do skoly , nebrala bych mu bezstarostne detstvi. Zde je to ale naopak, musel do skolky od 4 let. Nema to v porovnani s ceskou skolkou co delt. Jeho spouzaci byli o rok mladsi jelikoz se tu nastupuje od tri let. Skolka neboli Kg trva dva roky pred nastupem do skoly. Uz od zacatku se tu deti uci, maj dohromady 7 predmetu. Za prvni rok se seznamuji s cisly a pismeny, maj prirodovedu a jine predmety. Druha trida je uz tezsi uci se pocitat cist a psat. On se naucil dva jazyky, samozrejme nEmluvi plynule, taky scitat a odcitat do deseti. Ve skolce si i hraji ale jsou vedeni uz jako zaci. Nemuzu rict ze by nastal problem, driv se mu v prvi tride nechtelo psat ukol tak ho nenapsal, ale postupne uz to vse delal bez problemu. Destvi jsme mu urcite nevzali, on si pekne hraje je chovanim stejne jako byl muj starsi syn a jeho vrstevnici .jsem rada ze jsme tu zmenu podstoupili a priste bych to udelala znovu, deti se nejlepe seznmamuji s novym uz od mala, ted ma tri jazyky celkem, jelikoz ho ja doma ucim cist i cesky a myslim ze neni vubec zatizeny jak by nekdo rekl,jsem hrda na svoje decka ze zvladli tu velkou zmenu.
Tina 20
24.5.2010 9:36:50
Rady jsou super, jenom mám pocit, že by ste je měli časově posunout. Vždy když přijdou (chodí mi pro 3-letou i 6-letou dceru), povím si: škoda, že jste mi tohle neposlali o pár měsíců, nebo půl roku dřív. Nevíme jestli čerpáte ze starších vydání knížek o dětech, ale děti jsou dnes vyspělejší, prostě mi ty informace a rady přijdou vždy 5 minut po dvanácté, což je škoda, protože by mi jinak tyhle e-maily od vás připadali jako velmi užitečné.
Jinak ale přeji hodně úspechů, s pozdravem Martina
 Příspěvky 17 z 7 

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.