| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Vyspalé miminko = spokojené miminko i maminka

 Příspěvky 110 z 763 [Dalších 753 >>]
  • 
23.6.2012 20:21:09
Dobrý den chtěla jsem se zeptat kde kupuje te ty nové pampers cruisers děkuji moc Podoláková jestly by jste mi mohla napsat na meil:d.p.18@seznam.cz
  • 
26.3.2008 1:44:42
Už jsem si snad vyzkoušela všechny varianty a můžu naprosto zodpovědně prohlásit, že autorka článku má svým způsobem pravdu. Nelze brát v potaz varianty, kdy dítě je rozrušené, nemocné. Tohle se týká běžných dnů a nocí. Pro každé dítě, je určitý rituál v určitou dobu jistým pocitem bezpečí. A pokud se to změní, tak se cítí dítě nejisté. Jako vždy existují výjimky.
A tak má být dítko v určitou hodinu probuzené, nakrmené, dostatečně uspokojené pozorností matky nebo okolí, procházkou, koupáním, ukládáním.
Pokud miminko nenajde jistotu v určitých rituálech, těžko ho budeme učit rituálům v pozdějším věku. Jako čištění zubů, úklidu oblečení po sobě, stravovacím návykům, apod.. A v rituálech nachází i bezpečí okolí. Takže neurotické změny v chování můžeme připočíst i těmto návykům - nenávykům.
Zaneta, syn 13 mesice
  • 
17.9.2007 22:11:25
Holky, souhlasim s vami. My pravidelny rezim mame, maly je kazdy den v osm v postylce, zkouseli jsme i uspavani dle intervalu, uz nam to slo cca od 3 mesice usinal sam. Kolem devateho se to ale nejak zvrtlo. Ted mu bylo 13 mesicu a neprospal mi jeste ani jednu noc celou. Nejprve jsem prestala v noci kojit (kojim do ted), ale budi se mi stale.....Zel, kazde dite je jine...Nekdy jako by mel mocni desy, coz se pry od 8 mesice stava.... Jinak me dost sokuje, jak se mnozi z vas navazi do autorky clanku a plete sem veci, co sem nepatri. Nemyslim si, ze by to bylo mysleno spatne nebo povysene.
16.9.2007 4:26:43
Mrkficko, mala by si napisat: "mala som stastie, mne to trvalo 2 noci a moje telo si zvyklo". Kazda sme original rovnako, ako je originalom kazde nase dieta. Predavat svoj postup u jedneho dietata ako vseobecny navod, to sa proste neda.
16.9.2007 4:23:57
Ako inac, ako placom, ta moze v noci privolat niekolkomesacne mimino??
Eva Kubatová, jedno dítě
  • 
10.9.2007 15:26:13
Nezlobte se, ale celý článek je naprostý blábol a pokud nějaká maminka si to vezme za vzor, tak ji předem lituju. To, že jedno dítě ze sta takto spí je spíš vyjímka a rozhodně ne pravidlo. Vyřvat dítě si můžete nechat jak chcete a pak v pubertě pří psychoanalýze si povíme... Co třeba strach z odloučení atd. Nic proti, ale pokud toto budou číst pološílené maminky, kterým mimčo neusíná, tak je vzkazuji"vaše dítě je normální a má to skoro každý". Tohle je blábol.
Kimmy, 2 deti
  • 
10.9.2007 3:16:24
Souhlasim s Mrkfickou - moje deti samy prestaly s nocnim kojenim okolo 12 tydne a ja v pohode kojila jak dlouho jsem chtela a jeste jsem si odstrikala a zamrazila zasoby. Je to samozrejme individualni, ale neplati, ze pokud se nocni kojeni vynecha, ze zena prijde o mleko.
Baba Jaga
10.9.2007 1:40:17
No Yvono, pokud jsi opravdu dobre cetla, tak ja porad kojim, ac jsem v noci nikdy nekojila, ani kdyz se narodil. To co rikas je nesmysl, spouste matek dite od dvou mesicu samo spi celou noc a koji, telo si je schopno zapamatovat.
Yvona
  • 
9.9.2007 21:45:45
Ahojky čtu celou tuto diskuzi s otevřenou pusou a nevěřím..co všechno jsou lidé schopni vymyslet. Nedalo mi to, jen jsem ti chtěla říct, že bys akorát tak přišla o mléko. Noční kojení je velmi důležité pro tvorbu mlíka...nechci tady dělat laktační přednášku, jen mi to opravdu nedalo. Děláš to dobře určitě dobře, pokud máš spokojené miminko. Já fakt nechápu, proč bych měla nechat dítě řvát hlady jen abych se v noci vyspala?To mi nějak s rolí matky nejde dohromady. No nic, mám prostě jiný životní priority než paní z USA. Yvona.
Léna
  • 
8.9.2007 22:47:01
Petro, máš můj souhlas!
Určitě by se tady našla rubrika, kde si kvočny neví rady jak to udělat ať malé spí celo noc a nebudí se...to chce víc rozmazlovat a za každé fňu fňu dávat cicek a brát do postele:-)))
 Příspěvky 110 z 763 [Dalších 753 >>]

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.