tisk-hlavicka

Británie zřídí rozvědku na boj proti zneužívání dětí na internetu

17.12.2014 Klááára 2 názory

Británie také zavede nový zákon, jenž zakáže sexuálně laděnou komunikaci dospělé osoby s dítětem.

Proti zneužívání dětí na internetu vyčlení britská elektronická rozvědka GCHQ a Národní úřad pro kriminalitu zvláštní tým pro boj proti zneužívání dětí na internetu. Britský premiér David Cameron to minulý týden oznámil na londýnské mezinárodní konferenci, na níž se setkali představitelé vlád více než 50 zemí světa se zástupci 26 technologických firem.

Britský premiér řekl, že v boji proti internetovému sexuálnímu zneužívání dětí budou v Británii postupovat stejně jako při hledání teroristů.

Cameron také řekl, že 41 zemí se dohodlo na zřízení databází ilegálních fotografií a bude zřízen světový fond pro boj proti internetovému zneužívání dětí, do kterého Británie do něj přispěje 50 milióny liber (téměř 1,8 miliardy korun).

Firmy jako Facebook, Microsoft a Google podle agentury Reuters budou bránit sdílení fotografií zachycujících sexuální zneužívání dětí. Také společnosti Microsoft, Google a Mozilla podle Camerona souhlasily s tím, že budou usilovat o to, aby jejich vyhledávače přístup k takovému materiálu blokovaly.

Británie také podle Camerona zavede nový zákon, jenž zakáže sexuálně laděnou komunikaci dospělé osoby s dítětem.

Názory k článku (2 názorů)
Sexuálně laděná komunikace Markéta,kluci 12 a 6 17.12.2014 10:11
*Re: Sexuálně laděná komunikace susu 17.12.2014 19:28




Vyhledávání článků podle věku

Seriály

Vývojové tabulky

Těhotenství

Dítě


Zajimavé odkazy:
Předporodní kurzy   |   Najděte rýmy na slovo a napište báseň.