tisk-hlavicka

2 mouchy 1 ranou

21.10.2014 Jitka M., PR 4 názory

Na tenhle víkend jsem se dlouho těšila. Manžel se synem jeli na svou pravidelnou klučičí výpravu a já byla domluvena se svou kamarádkou, která mne přijede na víkend navštívit. Dlouho jsme se neviděly a tak už jsem se nemohla dočkat až spolu zasedneme nad šálek kávy nebo čaje a budeme si povídat.

Jenže znáte to, zákon schválnosti občas funguje naprosto dokonale.

V sobotu ráno jsem se vzbudila s bolestí v krku a necítila se celkově dobře. Hned tedy ,že si uvařím zázvorový čaj s medem, kterým mne jako malou léčila už babička. A ejhle, rychlovarná konev zdá se definitivně dosloužila a zrovna v tu nejméně vhodnou chvíli. Pohled na hodinky ukázal, že kamarádka Marcela je tu co nevidět a jestli chci připravit pohoštění, je nejvyšší čas vyrazit na nákup. A ideálně někde po cestě narazit na domácí spotřebiče a koupit novou rychlovarnou konev, ale na to bohužel už nebude čas, pomyslela jsem si.

A jak se to pěkně během chvíle samo vyřešilo :) V tom shonu jsem úplně zapomněla, že u nás v obchodě mají akci pro věrné zákazníky, kdy si mohu výhodně pořídit pěkné domácí spotřebiče.

Rychlovarná konev byla tedy jasnou volbou. I když jsem původně nechtěla konev v bílém provedení, už po pár minutách doma, když jsem ji postavila na kuchyňskou linku, jsem shledala, že právě ta bílá barva je přesně to ono! S kuchyňskou linkou, kterou máme v bíločervených barvách skvěle ladí.

Z čeho mám ale ještě daleko větší radost je tyčový mixér ze stejné kolekce. Z počátku jsem si nebyla jistá a váhala, zda jej vzít. Teď po pár dnech naprosto nechápu, jak jsem mohla bez mixéru do teď fungovat! :) Polévky, pomazánky, zeleninové pyré pro syna, milované pesto na těstoviny, to vše mám s mixérem připravené během chvíle. Manipulace je poměrně snadná, stačí vyndat, zapojit do zásuvky, stisknout spínač a už se mixuje. A co mě překvapilo, že není moc hlučný. Po použití opláchnete pod vodou a hotovo! Prostě paráda.

Jako svatební dar jsme s manželem dostali před lety kuchyňského robota. I přesto, že je to kvalitní produkt se spoustou funkcí jsem jej pro jeho složitou manipulaci téměř nepoužívala a raději například mrkev strouhala dál na struhadle. V poslední době jsme si hodně oblíbila koktejly smoothie, které jsou zdravé, posilují imunitu a zasytí. Často jsem si je při cestách po městě kupovala. Jenže takový koktejl stojí někdy i 70,- . Takže sice žijete zdravě, ale ekonomické to moc není. Ale s ufonem (tak mu říká můj syn Ondra, mixér má svítící tlačítka) si můžu připravit smoothie snadno doma za minimální náklady, což se teď na podzim v době chřipek bude rozhodně hodit.

Mixér a další výrobky Guzzini můžete získat za věrnostní body z Alberta . Více se dozvíte na www.albert.cz/guzzini.

Článek obsahuje komerční sdělení.

Názory k článku (4 názorů)
Článek je komerčním sdělením Petr 21.10.2014 20:10
*Re: Článek je komerčním sdělením simiki+koťátko 03/07 22.10.2014 12:43
*Re: Článek je komerčním sdělením .kili. 22.10.2014 13:16
**Re: Článek je komerčním sdělením Petr 22.10.2014 19:42




Vyhledávání článků podle věku