tisk-hlavicka

Užijte si rodinnou dovolenou v klidu a bez starostí

18.6.2018 Komerční sdělení

Čas prázdnin a dovolených se nezadržitelně blíží. Chystáte se svými dětmi na dovolenou do zahraničí?

Máte obavy z toho, jak váš organismus či organismus vašich dětí zareaguje na tamní hygienické podmínky nebo třeba gastronomii? Vyzkoušejte enterosorbenty, které váš problém spolehlivě vyřeší.

Co vlastně enterosorbenty jsou a k čemu jsou dobré?

Enterosorbenty v obecném slova smyslu jsou léčebné přípravky, které do sebe ve střevě nevratně vstřebávají toxické látky, zabraňují nebo zmírňují podráždění střevní sliznice a zabraňují průniku toxických látek do krevního oběhu a tím snižují celkovou koncentraci těchto látek v organismu. Intenzita vstřebávání toxických látek a tím i jejich hladina v organismu je přímo závislá na funkčním stavu střevní sliznice. Úspěch léčby enterosorbenty je vždy závislý na schopnosti enterosorbentů obnovit ochranné bariérové funkce střevní sliznice.

Enterosorbenty a současnost, enterosorbenty a alergická onemocnění

V posledních několika desetiletích se výrazně obnovil zájem o metody eferentní terapie obecně a o metody enterosorbce obzvlášť. Velkou měrou se o to zasloužily i údaje Světové alergologické organizace, podle kterých každým rokem po celém světě narůstá počet alergických onemocnění, zejména u dětské populace. Alergie se stává vážným zdravotním problémem a dnes už víme, že základem rozvoje prakticky všech druhů alergických onemocnění je zvýšená citlivost na potravinové alergeny, které se vstřebávají v žaludečním a střevním traktu. Patologické procesy, které narušují celistvost sliznic žaludečního a střevního traktu, vedou také k neustálému zesilování alergických reakcí. Kromě toho sliznice střevního traktu vylučuje imunoglobulin - aktivní složku alergické reakce. Proto je pro snížení alergických příznaků a zachování vnitřní ekologie organismu důležitá detoxikace a regenerace žaludečního a střevního traktu a normalizace střevní flóry. V rámci komplexní léčby alergických onemocnění se proto úspěšně využívají enterosorbenty.

Pokud máte tedy obavy, jak váš organismus, či organismus vašeho dítěte zareaguje na dovolené v zahraničí, určitě si na své cesty přibalte detoxikační preparát Polisorb. Polisorb je inovativní střevní enterosorbent, který působí v trávicím traktu, kde na sebe váže toxiny, škodlivé látky, patogeny a alergeny a odvádí je z těla ven. Nevstřebává do krve, není toxický, neproniká do tkání organismu. Mohou jej užívat jak těhotné ženy, tak i novorozenci. Spolu s adsorbovanými látkami do 12-ti hodin přirozenou cestou z organismu odchází. Polisorb je schopen vázat na svém povrchu také alergeny a to se projevuje snížením alergických onemocnění (bronchiálního astmatu, potravinových alergií, dermatóz, kopřivky, ekzémů, atd.)

POLISORB SE PODÁVÁ DOSPĚLÝM A DĚTEM JIŽ OD JEDNOHO ROKU VĚKU, V PŘÍPADĚ NÁSLEDUJÍCÍCH ZDRAVOTNÍCH PROBLÉMŮ:

  • akutní průjem různého původu, například bakteriálního, virového (včetně rotavirového) původu, průjem způsobený otravou z jídla, užíváním antibiotik, syndromem dráždivého tračníku atd.
  • chronický průjem jakéhokoliv původu, např. způsobený malabsorpčním syndromem, chronickým zánětlivým onemocněním střeva atd.,
  • poruchy trávení (dyspepsie),
  • narušená střevní mikroflóra (např. v důsledku užívání antibiotik),
  • vředové onemocnění žaludku a dvanáctníku,
  • otravy, včetně intoxikace alkoholem nebo narkotiky,
  • alergická onemocnění (potravinová alergie, kopřivka atd.),
  • kožní nemoci (atopická dermatitida, ekzém, acne vulgaris),
  • těhotenská toxikóza.

ZDRAVÍ LIDÉ MOHOU POLISORB UŽÍVAT ZA ÚČELEM:

  • prevence aterosklerózy a ischemické choroby srdeční (snížení hladiny cholesterolu v krvi),
  • prevence chronické intoxikace u lidí, kteří žijí v místech se znečištěným životním prostředím nebo pracují v zdravotně závadném prostředí (odvedení radionuklidů nebo solí těžkých kovů z těla),
  • profylaktické detoxikace organismu.

Tyto vlastnosti prověřené již více jak dvacetiletým používáním z něj činí nepostradatelného pomocníka nejen na cesty. Stal se také nedílnou součástí vybavení lékárničky téměř každé rodiny. Více informací najdete na https://www.biomedix-polisorb.com/




Vyhledávání článků podle věku