| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Řízky z trouby

Zdravější a nám i lépe chutnají.
Suroviny:maso na řízky, kuřecí, vepřové, krůtí strouhanka • grilovací koření • olej • sůl •
Postup:Jakékoliv maso opereme, naklepeme, nasolíme, jen lehce grilovací koření, je slané. Plátky namočíme do oleje a poté obalíme ve strouhance. Na plech dáme pečící papír a klademe řízky. Troubu zapneme, nejprve na 150 stupňů asi na 30 min. Poté teplotu zvýšíme, na 200 - 250 stupňů. Dle trouby. A lehce se dopékající řízky zakápneme olejem.
Vložil:

*Habina

Datum:28.12.2011 8:00:35
Názory k receptu (1 názorů)
řízky do troby Jana 4.2.2012 21:25

Žádné fotky k receptu zatím nejsou. Přidejte je vy!

(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.