| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Panenské špalíčky

oběd za pár minut
Suroviny:vepřová panenka, sůl, pepř, anglická slanina, provázek, olej
Postup:vepřovou panenku nakrájíme na špalíčky asi cca 3-4 cm dlouhé, jemně osolíme a opepříme, zabalíme do plátků anglické slaniny a svážeme provázkem. Smažíme na rozehřátém oleji z každé strany 2 minuty (počítáme 4 strany :-) ). Důležité je, aby se slanina pěkně vypekla.

Po osmažení rozstřihneme provázek a podáváme s bramborovou přílohou. Já dělám brkaši.
Vložil:

*nancy17+Filip03/10+Lucie02/12

breznovka2010
Datum:11.10.2009 9:16:25
Názory k receptu (0 názorů)
Žádné názory zatím nejsou. Vložte první!

Žádné fotky k receptu zatím nejsou. Přidejte je vy!

(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.