| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Vaření a pečení

Lanýžové pesto - využití

Koupili jsme pesto z černých lanýžů (43% černé letní lanýže, 34% extra panenský olivový olej, 7% Parmagiano Reggiano DOP 24 měsíců, 7% Pecorino Romano, 7% slunečnicová semínka, česnek, sůl, pepř) - já osobně bych ho snědla snad nejraději jen tak s bagetkou, ale rodina trvá na tom, že z toho něco chtějí uvařit :-) Zvažuju krémovou polévku z brambor, pórku něco jako vichyssoise, ale zatepla a na misce přidat lžičku pesta. Napadá Vás nějaké lepší využití, abychom si tu chuť vychutnali? ~:-D
Odpovědět
Průběh diskuze (5 názorů)
Téma: Lanýžové pesto - využití Rose,2růžičky,1kvítek-01,07,12 19.6.2018 15:38
*Re: Lanýžové pesto - využití? Vítr z hor 19.6.2018 16:40
*Re: Lanýžové pesto - využití? Buchli 19.6.2018 16:55
**Re: Lanýžové pesto - využití? madelaine 19.6.2018 17:22
**Re: Lanýžové pesto - využití? Rose,2růžičky,1kvítek-01,07,12 20.6.2018 8:11

Komerční sdělení

Nechcete udělat nový design Rodiny.cz?

Jirka

Již delší dobu si uvědomujeme, že po letech opět nadešel čas "občerstvit" grafickou podobu Rodiny.cz.

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.