| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Vaření a pečení

Lanýžové pesto - využití

Koupili jsme pesto z černých lanýžů (43% černé letní lanýže, 34% extra panenský olivový olej, 7% Parmagiano Reggiano DOP 24 měsíců, 7% Pecorino Romano, 7% slunečnicová semínka, česnek, sůl, pepř) - já osobně bych ho snědla snad nejraději jen tak s bagetkou, ale rodina trvá na tom, že z toho něco chtějí uvařit :-) Zvažuju krémovou polévku z brambor, pórku něco jako vichyssoise, ale zatepla a na misce přidat lžičku pesta. Napadá Vás nějaké lepší využití, abychom si tu chuť vychutnali? ~:-D
Odpovědět
Průběh diskuze (5 názorů)
Téma: Lanýžové pesto - využití Rose,2růžičky,1kvítek-01,07,12 19.6.2018 15:38
*Re: Lanýžové pesto - využití? Vítr z hor 19.6.2018 16:40
*Re: Lanýžové pesto - využití? ...neviditelná... 19.6.2018 16:55
**Re: Lanýžové pesto - využití? ...neviditelná... 19.6.2018 17:22
**Re: Lanýžové pesto - využití? Rose,2růžičky,1kvítek-01,07,12 20.6.2018 8:11

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.