| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Zpracování a skladování potravin

17.2.2018 17:10:44 ozakova

Jak vyškvařit řídké sádlo?

Ahoj všem. Potřebuji to jako mast (jen základ), ne na chleba.
Takže mi jde o řídké sádlo pro vstřebatelnost.
Dřív se mi podařilo vyškvařit řídké, zrnité sádlo...dnes je to typické tuhé spíš na chleba než jako mast.
Neví někdo jak na řídké sádlo? Je to druhem sádla?
Odpovědět
Průběh diskuze (5 názorů)
Téma: Jak vyškvařit řídké sádlo? ozakova 17.2.2018 17:10
*Re: škvaření ..Jak na řídké sádlo? magrata1 17.2.2018 17:22
**Re: škvaření ..Jak na řídké sádlo? white 17.2.2018 18:59
*Re: škvaření ..Jak na řídké sádlo? ...neviditelná... 17.2.2018 19:50
*Re: škvaření ..Jak na řídké sádlo? Líza 18.2.2018 7:18

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.