| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Vaření a pečení

15.12.2017 18:51:57 P.T. Cruiser

Re: Pečené kaštany

Základ úspěchu jsou čerstvé kaštany, musí být lesklé jako jsou ty obyčejné (z jírovce), ze kterých se na podzim dělají figurky. Matné po upečení neoloupeš, musí se prostě překrojit a vydloubat.
Odpovědět
Průběh diskuze (12 názorů)
Téma: Pečené kaštany Tizi 15.12.2017 14:2
*Re: Pečené kaštany Monika+1+2 15.12.2017 14:4
*Re: Pečené kaštany Li. 15.12.2017 14:42
*Re: Pečené kaštany Nesulka+Niky+Vil 15.12.2017 16:11
*Re: Pečené kaštany Ananta 15.12.2017 16:37
*Re: Pečené kaštany Vítr z hor 15.12.2017 16:44
*Re: Pečené kaštany Lída+2 15.12.2017 17:20
*Re: Pečené kaštany Modřinka 15.12.2017 17:49
*Re: Pečené kaštany Fren 15.12.2017 18:33
**Re: Pečené kaštany Lída+2 15.12.2017 18:53
**Re: Pečené kaštany Simeona+3 15.12.2017 22:38
*Re: Pečené kaštany P.T. Cruiser 15.12.2017 18:51

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.