| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Jídlo a potraviny

26.2.2017 13:35:16 ALL

Okurky s bílým povlakem

Otevřela jsem domácí zavařené kyselé okurky, ty na povrchu vypadají normálně, ty vespod mají místy jemný bílý povlak, který jde snadno dolů, nálev je možná mírně zakalený, nevypadá to jako plíseň, ale kvašení necítím. Voní a chutnají normálně, jsou pevné. Mám to vyhodit?
Odpovědět
Průběh diskuze (3 názorů)
Téma: Okurky s bílým povlakem ALL 26.2.2017 13:35
*Re: Okurky s bílým povlakem Marika Letní 26.2.2017 15:21
**Re: Okurky s bílým povlakem ALL 26.2.2017 16:10

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.