| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Vaření a pečení

12.2.2016 16:57:42 Černá kronika

Krystalky ve zkaramelizovaném Salku

Chci dělat krém ze zkaramelizovaného Salka. Je to hotové zkaramelizované mléky koupené v Penny a teď po otevření jsem zjistila, že je tam spousta tvrdých krystalek, což by v krému při jídle vadilo, křupalo, prostě je to špatný. Dá se nějak těch krystalek zbavit, rozpustit je? Napadlo mě mlíko vyklopit do kastrůlku a ve vodní lázni nahřát, jestli by se krystalky nerozpustily. Nemáte zkušenost? Nebo jinou radu?
Odpovědět
Průběh diskuze (6 názorů)
Krystalky ve zkaramelizovaném Salku Černá kronika 12.2.2016 16:57
*Re: Krystalky ve zkaramelizovaném Salk... Cimbur 12.2.2016 17:18
**Re: Krystalky ve zkaramelizovaném Sa... Černá kronika 12.2.2016 17:20
***Re: Krystalky ve zkaramelizovaném ... Černá kronika 12.2.2016 18:5
****Re: Krystalky ve zkaramelizované... luthienka 12.2.2016 18:58
*****Re: Krystalky ve zkaramelizova... koa 12.2.2016 18:59

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.