| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Vaření a pečení

18.6.2015 8:47:47 ALL

Salko do medovníku

Chystám se péct medovník podle receptu z Apetita. Krém má být ze zkaramelizovaného salka, ale nepíše se, jestli vařit, nebo nevařit. V diskuzi pod receptem jsem se dočetla všechno možné - obyč. salko vařit, obyč. salko nevařit, karamelové salko vařit, karamelové salko nevařit... Tak nevím - myslela jsem, že když koupím karamelové, už ho vařit nemusím. Jak to děláte vy? Díky za rady!
Odpovědět
Průběh diskuze (10 názorů)
Téma: Salko do medovníku ALL 18.6.2015 8:47
*Re: Salko do medovníku - vařit, nebo n... dlaždička 18.6.2015 9:14
*Re: Salko do medovníku - vařit, nebo n... neznámá 18.6.2015 9:29
*Re: Salko do medovníku - vařit, nebo n... Lenka Pražanda 18.6.2015 10:37
**Re: Salko do medovníku - vařit, nebo... zerat 18.6.2015 10:45
***Re: Salko do medovníku - vařit, ne... Lenka Pražanda 18.6.2015 10:51
***Re: Salko do medovníku - vařit, ne... ALL 18.6.2015 12:46
****Re: Salko do medovníku - vařit, ... zerat 18.6.2015 12:56
*Re: Salko do medovníku - vařit, nebo n... Vanka 18.6.2015 13:53
*Re: Salko do medovníku - vařit, nebo n... Sabika a ďáblové 19.6.2015 10:8

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.