| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Zpracování a skladování potravin

7.5.2015 7:54:47 Marie-Ellena

Pampeliškový med

Včera jsem udělala, dala do sklenic, víčkem nahoru, ale je řídký, neztuhlo to. Vařila jsem 1,5 hodiny. Co s tím? Nechat jako sirup nebo rozdělat, slít a nechat ještě zhoustnout a znovu do sklenic?
Odpovědět
Průběh diskuze (14 názorů)
Téma: Pampeliškový med Marie-Ellena 7.5.2015 7:54
*Re: Pampeliškový med - POMOC!! Lúthien 7.5.2015 8:8
**Re: Pampeliškový med - POMOC!! Marie-Ellena 7.5.2015 8:10
***Re: Pampeliškový med - POMOC!! Kukurice29+3. 7.5.2015 8:22
****Re: Pampeliškový med - POMOC!! Kukurice29+3. 7.5.2015 8:23
*Re: Pampeliškový med Manka+Cipísek 7.5.2015 10:2
*Re: Pampeliškový med Feliz 7.5.2015 10:25
*Re: Pampeliškový med kambala pláááckááá 7.5.2015 18:10
**Re: Pampeliškový med Chrysantéma 7.5.2015 19:42
***Re: Pampeliškový med Zdislava 7.5.2015 20:0
****Re: Pampeliškový med neznámá 7.5.2015 20:7
*****Re: Pampeliškový med Tragika 7.5.2015 20:57
******Re: Pampeliškový med MJana 8.5.2015 19:51
*******Re: Pampeliškový med MJana 8.5.2015 20:7

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.