| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Vaření a pečení

6.3.2015 21:34:40 Limai

U mazanců se vždy do černa připeče spodek

Peču mazance podle jednoho receptu z MMB,protože žádné jiné nám tak moc nechutnají.Ale i když se mazance vždycky povedou,všechny mají spodky tak spálené,černé,že ten spodek musím pokaždé odkrajovat.Dříve jsem si myslela že to je troubou,ale není,spodky jsou černé vždycky a to i když peču na málo stupňů.Už jsem zkoušela dávat i vyšší vrstvu pečícího papíru a to nepomohlo.Je to těstem?U ničeho jiného se mi spodek takto nepřipéká,mazance jsou jediné s čím mám takovýto problém.
Odpovědět
Průběh diskuze (5 názorů)
Téma: U mazanců se vždy do černa připeče spode... Limai 6.3.2015 21:34
*Re: U mazanců se vždy do černa připeče... mamoch 6.3.2015 21:45
*Re: U mazanců se vždy do černa připeče... ronniev 6.3.2015 21:54
**Re: U mazanců se vždy do černa připe... ALL 7.3.2015 17:13
*Re: U mazanců se vždy do černa připeče... Luc. 7.3.2015 10:37

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.