29.1.2015 11:09:03 KarlítKa
Jak se dělá huspenina?
Muž dostal chuť na huspeninu a protože má dojem, že mám příliš volného času,
dal do velkého hrnce koleno, nějaké koření (to už jsem identifikovala), zalil to asi 10 litry vody a odjel na tři dny na služební cestu.
Nikdy jsme to doma nevařili podotýkám.
Takže jak z výše uvedeného polopatvaru vytvořit dílo, že kterého by se můj milý posadil na zadek?
na internetu jsem našla recept podle Kluci v akci (velmi strohý) nebo podle Gurmánky (velmi obsáhlý). Netuhlo to, tak jsem skočila pro vepřové nožičky.
Stačí, když znovu koleno povařím s nožičkami a nechám vodu odvařit? Pak to naleju do mističek s kyselou zeleninou a pokrájeným masem z kolene? Gurmánka píše něco o mletí těch kůží
to pak přidám kam? prosím poraďte zoufalé ženě
Odpovědět