| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Vaření a pečení

4.1.2015 13:39:11 Viola

Těstoviny z tvrdé pšenice

Všude se píše, že těstoviny z tvrdé pšenice - semoliny mají vyšší kvalitu, mají vyšší nutriční hodnotu a nižší glykemický index, ale co to obnáší v praxi? Je ten rozdíl významný nebo zanedbatelný a jde jen o oblbování zákazníků?
Odpovědět
Průběh diskuze (10 názorů)
Téma: Těstoviny z tvrdé pšenice Viola 4.1.2015 13:39
*Re: těstoviny z tvrdé pšenice zerat 4.1.2015 13:48
**Re: těstoviny z tvrdé pšenice JiBi* 4.1.2015 16:46
*Re: těstoviny z tvrdé pšenice dlaždička 4.1.2015 14:7
*Re: těstoviny z tvrdé pšenice Winky 4.1.2015 14:47
*Re: těstoviny z tvrdé pšenice Girili 4.1.2015 16:50
**Re: těstoviny z tvrdé pšenice Hana36 4.1.2015 17:20
***Re: těstoviny z tvrdé pšenice angrešt 4.1.2015 20:7
***Re: těstoviny z tvrdé pšenice Girili 4.1.2015 21:38
*Re: těstoviny z tvrdé pšenice angrešt 4.1.2015 20:7

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.