| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Vaření a pečení

6.12.2014 9:24:55 Simeona+3

Karamel ze Salka

Poprvé jsem vařila Salko a po vychladnutí a otevření plechovky na mě vykoukla hmota karamelové barvy, ale hodně měkká. Chtěla jsem s tím karamelem udělat burisonový salám, ale s tímhle to nepůjde. Nějakou radu ? Díky.
Odpovědět
Průběh diskuze (18 názorů)
Téma: Karamel ze Salka Simeona+3 6.12.2014 9:24
*Re: Karamel ze Salka Eva + Klárka2/07 6.12.2014 10:12
**Re: Karamel ze Salka Jahala. 6.12.2014 11:4
*Re: Karamel ze Salka *Owls* 6.12.2014 11:32
**Re: Karamel ze Salka zerat 6.12.2014 19:17
***Re: Karamel ze Salka Stáňa * 6.12.2014 19:50
****Re: Karamel ze Salka zerat 6.12.2014 19:58
*****Re: Karamel ze Salka Cimbur 6.12.2014 20:22
******Re: Karamel ze Salka zerat 6.12.2014 20:25
*******Re: Karamel ze Salka zerat 6.12.2014 20:25
*******Re: Karamel ze Salka Stáňa * 6.12.2014 21:19
***Re: Karamel ze Salka Jana + 3 rošťáci 6.12.2014 19:50
****Re: Karamel ze Salka zerat 6.12.2014 20:2
***Re: Karamel ze Salka *Owls* 6.12.2014 20:52
****Re: Karamel ze Salka zerat 6.12.2014 21:42
*Re: Karamel ze Salka petluše 6.12.2014 12:23
*Re: Karamel ze Salka petluše 6.12.2014 12:24
*Re: Karamel ze Salka ...neviditelná... 6.12.2014 20:19

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.